Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

The Pathless PS5

34,59

Od kreatora ABZÛ-a, The Pathless je mitska avantura strijelca i orla u golemoj šumi. Postanite lovac, majstor streličarstva koji putuje na mističan otok kako bi rastjerao kletvu tame koja je zahvatila svijet.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

  • STRELIČARSTVO I SOKOLARSTVO: Postanite lovac, majstor strijelac koji putuje na mističan otok kako bi rastjerao kletvu tame koja je zahvatila svijet. Lebdite u zrak i povežite se sa svojim orlom. Izvodite tečne akrobacije i izvodite nevjerojatne trikove s jedinstvenim sustavom streličarstva koji omogućuje pucanje bez napora dok se krećete velikom brzinom. Bogoubojica se neće smiriti dok svijet ne bude uništen. Vaša veza s vašim orlom i sudbina svijeta vise o koncu.
  • OSLOBODITE DUHOVE PREDAKA: Divovski pokvareni duhovi vrebaju njihove domene. Ulovite ih svojim pouzdanim lukom i malom pomoći vašeg pratioca orla– ali budite oprezni ili bi Lovac mogao postati progonjen. Uključite se u epske bitke s šefovima protiv ukletih zvijeri kako biste vratili svjetlost zemlji. Skinite prašinu sa sebe i pripremite se pokušati ponovno ako ne uspijete – The Pathless vas ne kažnjava trajnom štetom ili smrću.