Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

The Dark Pictures Anthology: Volume 2 – Limited Edition PS5

42,85

Možete li ih spasiti sve u ovim kinematografskim igrama gdje je svaka greška kobna?

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

The Dark Pictures Anthology serija je intenzivnih, razgranatih kinematografskih horor igara – svaka je priča samostalna i može se igrati neovisno. Ove jedinstvene horor priče nadahnute su činjenicama, mitovima i legendama iz stvarnog života, a vaš će izbor odlučiti hoće li vaši likovi živjeti ili umrijeti. Dostupna su dva kritički hvaljena načina za više igrača: podijelite svoju priču na mreži s prijateljem ili ciljajte na sigurnost u brojevima putem izvanmrežnog načina dodavanja za 5 igrača. Ovaj paket sadrži 2 pune igre: House of Ashes i The Devil In Me. Također uključuje ekskluzivne igraće karte House of Ashes, ekskluzivnu kartu hotela i 2 ekskluzivne kolekcionarske igle.

U igri House of Ashes, na kraju rata u Iraku, specijalne postrojbe u potrazi za oružjem za masovno uništenje iskopavaju nešto mnogo smrtonosnije – zakopani sumerski hram koji sadrži gnijezdo nezemaljskih bića. Kako bi preživjeli noć ispod, moraju sklopiti bratstvo sa svojim neprijateljima iz gornjeg svijeta.

U igri The Devil In Me grupa redatelja dokumentarnih filmova prima misteriozni poziv koji ih poziva na suvremenu repliku filma HH Holmes ‘Murder Castle’. Ali po dolasku ekipa ubrzo otkriva da ih se promatra i čak manipulira, a odjednom je puno više na kocki od njihove gledanosti!

https://www.youtube.com/watch?v=kHyohAWXj8o