Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Suicide Squad: Kill the Justice League Deluxe Edition PS5

90,99

Iz studija Rocksteady, tvoraca serijala Batman: Arkham,  dolazi igra Suicide Squad: Kill the Justice League – akcijska pucačina iz trećeg lica u kojoj ultimativna skupina neprilagođenih mora učiniti nemoguće kako bi spasila svijet: ubiti Justice League.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Pridružite se novoregrutiranim članovima zloglasne Task Force X Amande Waller (poznate i kao Suicide Squad), Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang i King Shark, dok kreću u nemoguću misiju uništavanja Justice League. Uronite u prostranu i dinamičnu metropolu otvorenog svijeta koju je opustošila Brainiacova invazija i teroriziraju heroji koji su je nekoć štitili.

Svaki član ima vlastitu mehaniku kretanja koja im pomaže u kretanju prostranom i bitkama razorenom metropolom, kombinirajući slobodno kretanje i vertikalnost borbe za nezaboravno iskustvo. Igrači mogu slobodno eksperimentirati s nizom različitih stilova igre kako bi nanijeli maksimalnu štetu svojim neprijateljima. Bilo da igrate sami ili online s do tri vaša prijatelja, igrači mogu preuzeti ovu samoubilačku misiju na svoj način, s mnogo sadržaja kojemu se mogu radovati nakon izlaska igre, uključujući nove zlikovce, okruženja, odjeću, oružje, događaje u igri , i više.

Igra sadrži:

  • Glavna igra sadrži Rocksteadyjevu priču svjetske klase i kaos u otvorenom svijetu, zajedno sa zadivljujućim iskustvom akcijske pucačine
  • Sezonska ažuriranja nakon lansiranja i likovi koji se mogu zaraditi za proširenje priče s novim misijama, predmetima i više, dostupno bez dodatnih troškova
  • Pristup svim besplatnim razinama sezonskih borbenih propusnica (kako svaka postane dostupna)
  • Četiri klasične odjeće, po jedna za svakog člana Odreda (bonus za prednarudžbu/dostupan pri lansiranju)
  • Do 72 sata raniji pristup igri prije službenog datuma izlaska 2.2.2024.