Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Soulstice Deluxe Edition PS5

42,34

Istražite mračni svijet prepun skrivenih misterija, ovladajte raznolikim sustavom borbe i otkrijte dvostruke snage dviju sestara u fantastičnoj priči o odrastanju s brzom akcijom, opakim neprijateljima i spektakularnim borbama šefova.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Ravnoteža Svetog kraljevstva Keidas je ugrožena kada moćna, divlja bića poznata kao “Wraiths” napadnu s druge strane vela. Wraithovi kvare svoje žrtve i mogu čak zaposjesti njihova tijela, pretvarajući se u nezaustavljiva, podla bića koja lovi žive. Chimera, hibridni ratnici rođeni ujedinjenjem dviju duša, jedini su koji mogu zaštititi čovječanstvo.

Briar i Lute dvije su sestre koje su ponovno rođene kao Chimera. Preobrazba je Briari dala nadljudsku snagu i otpornost, dok je Lute, žrtvovana kako bi vezala svoju dušu za sestrinu, postala sjena s mističnim moćima. Briar i Lute poslani su na misiju povratka grada u ruševinama, samo da bi otkrili da Red kojem pripadaju ima složeniji plan na umu.

Soulstice Deluxe Edition uključuje:

  • Soulstice igra
  • Digitalni zvučni zapis
  • Digitalna umjetnička knjiga
  • Paket predmeta Ashen Blade

Borite se u Sinergiji
Upravljajte sestrama Briar i Lute istovremeno. Ovladajte napadima i kombinacijama u gužvi kao Briar i preuzmite kontrolu nad bojnim poljem s nezemaljskim sposobnostima kao Lute. Kombinirajte njihove snage kako biste otključali snažne, transformacijske sposobnosti i iskoristili njihov pravi potencijal kao Chimera.

Istražite grad u ruševinama
Suza na nebu otvorila se iznad nekada svetog grada Ildena. Dok se Briar i Lute bore da dođu do Suze, suočit će se sa složenim zagonetkama i tajnama dok njihova okolina postaje sve neprijateljskija i uvrnutija.

Prilagodite oružje i sposobnosti
Oružje se otključava i nadograđuje tijekom igre, a može se čak i prebaciti u hodu kako bi se pokrenuli stilski i vrlo razorni kombinirani napadi.

Borite se protiv različitih klasa neprijatelja
Podla mješavina Wraitha, Iskvarenih i Opsjednutih, slila se u svijet s one strane vela. Upotrijebite Luteine jedinstvene aure da razotkrijete ili oslabite ova stvorenja i prilagodite se tijeku bitke koji nikad nije isti.

Kroz mračnu priču ispunjenu sestrinskom ljubavlju i žrtvom, Briar i Lute otkrivaju istinu o sebi i svojim moćima Chimera dok rade zajedno i ostaju vjerni svojoj neraskidivoj vezi.