Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Sonic Frontiers PS5

50,30

Doživite Sonica kao nikada prije!

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Svjetovi se sudaraju u najnovijoj brzoj avanturi ježa Sonica! U potrazi za nestalim smaragdima kaosa, Sonic se nasukao na drevnom otoku koji vrvi neobičnim stvorenjima. Borite se protiv hordi moćnih neprijatelja dok istražujete prekrasan svijet akcije, avanture i misterije. Ubrzajte do novih visina i doživite uzbuđenje slobode velike brzine i otvorene zone dok se utrkujete preko pet masivnih Starfall Islands. Uskočite u avanturu, upotrijebite moć Drevnih i borite se da zaustavite ove nove misteriozne neprijatelje. Dobro došli u evoluciju Sonic igara!

Doživite potpuno novo platformiranje otvorene zone
Utrkujte se preko pet masivnih nadzemnih otoka prepunih gustim šumama, slapovima koji se prelijevaju i cvrčavim pustinjskim krajolicima, a svaki ima svoje jedinstvene izazove akcijske platforme i skrivene tajne koje treba otkriti.

Sloboda velike brzine bez premca
Krenite u pustolovinu preko Starfall Islands i pogledajte što svaki ima za ponuditi brzinom koju samo Sonic može pružiti. Krčite stazu kako vam odgovara i otkrijte sporedne zadatke, rješavajte zagonetke, penjite se ogromnim građevinama, pecajte i naiđite na prijateljsko lice ili dva usput…

Izazovite sebe u kibernetičkom prostoru
Otkrijte portale raštrkane diljem otoka i upustite se u razine kibernetičkog prostora kroz portale raštrkane po otocima koji sadrže prepoznatljivu 3D platformu pri zvučnim brzinama, prepunu izazova da svoje vještine stavite na test.

Borba na cyber pogon
Otoci Starfall dom su čudnih stvorenja koja Sonic nikada prije nije susreo. Upotrijebite potpuno novi borbeni sustav i nadogradnje stabla vještina da se strateški borite, kombinirajući poteze kao što su izmicanja, pariranja, kontra, kombinacije i novu Cyloop sposobnost da srušite misteriozne neprijatelje i kolosalne titane.

Nova avantura puna misterija i intriga
Postanite Sonic i krenite na putovanje kako biste otkrili misterije ostataka drevne civilizacije koju muče robotske horde. Uz samo nekoliko pitanja i bestjelesni glas koji će vas voditi, krenite spasiti svoje prijatelje i zagonetne stanovnike Starfall Islands od kolosalne, mehanizirane prijetnje.