Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Shin Megami Tensei V: Vengeance PS5

49,69

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Osveta čeka
Ukrcajte se na ovu konačnu verziju kritički hvaljenog Shin Megami Tensei V, masovno proširenog potpuno novom pričom koja sadrži nove lokacije, demone i odluke koje će diktirati sudbinu čitavog postojanja.

Shin Megami Tensei V: Osveta sastoji se od dvije cjelovite staze priče: doživite potpuno novu rutu, “Canon of Vengeance” – dramatičnu priču o osveti palih, usredotočenu na nove likove i zagonetnu kohortu demona, Qadištu, koji kuju vlastite mračne planove osim rata onih koji se bore za održavanje reda i onih koji mu se žele suprotstaviti. Ili istražite izvornu priču ispričanu u Shin Megami Tensei V, “Kanonu stvaranja” – vječnom sukobu između anđela i demona, u kojem se protagonist bori za sudbinu svijeta.

Kada grozna scena ubojstva u modernom Tokiju blokira naš protagonist na putu do kuće, neplanirano zaobilaženje ostavlja ga zatrpanog i bez svijesti. On se budi u novom Tokiju, pustoši opustošenoj apokalipsom koja se sada zove Da’at… ali prije nego što krvožedni demoni uzmu njegov život, pojavljuje se spasitelj i njih dvoje se ujedinjuju kako bi postali moćno biće, ni ljudsko ni demonsko: Nahobino.

S novootkrivenom snagom, protagonist prolazi kroz Da’at, zagonetno kraljevstvo ispunjeno mitskim božanstvima i demonskim tiranima u stalnom sukobu za preživljavanje. U potrazi za odgovorima, protagonist mora krčiti vlastiti put u borbi između anđela i demona kako bi diktirali sudbinu svijeta.

Datum izlaska:21.06.2024.