Akcija!

Returnal PS5

599,00kn 479,00kn

Dostupno uz narudžbu

Kategorije: , ,

Opis

Nakon slijetanja u ovaj svijet koji mijenja oblik, Selene mora svoj bijeg potražiti kroz neplodni krajolik drevne civilizacije. Izolirana i sama, mora se boriti zubima i noktima za opstanak. Iznova i iznova, poražena je – prisiljena da ponovno započne putovanje svaki put kad umre.

  • Kroz neumoljiv i težak način igranja otkrit ćete da se, baš kao što se planet mijenja sa svakim ciklusom, mijenjaju i predmeti koji su vam na raspolaganju. Svaka petlja nudi nove kombinacije, prisiljavajući vas da svaki put pomaknete svoje granice i pristupite borbi s drugačijom strategijom.
  • Oživljena zadivljujućim vizualnim efektima, mračna ljepota raspadajućeg svijeta oko vas prepuna je eksplozivnih iznenađenja. Od visokih uloga, borbe prouzročene paklenim mecima, do visceralnih preokreta kroz oštra i kontrastna okruženja.
  • Istražit ćete, otkriti i boriti se kroz put koji ne može oprostiti, gdje misterija vreba svaki vaš pokret. Dizajniran za ekstremnu ponovljivost, proceduralni svijet Returnala poziva vas da uklonite poraz s lica i preuzmete nove izazove koji se razvijaju svakim ponovnim rođenjem.

Datum izlaska je 30.04.2021

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Returnal PS5”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *