Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

PGA TOUR 2K23 Deluxe Edition PS5

49,50

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

AUTENTIČNA PGA TOUR Moja KARIJERA

Iskoristite svoje vještine i zalaganje na PGA TOUR-u i postanite sljedeći FedExCup prvak. Natječite se protiv drugih PGA TOUR profesionalaca sa svojim MyPLAYER-om i uspostavite nova rivalstva.

PGA TOUR PRO I LICENCIRANI TEČAJEVI

Po prvi put igrajte kao muški i ženski profesionalci, uključujući Tigera Woodsa, u online i lokalnoj igri! PGA TOUR 2K23 sadrži više licenciranih terena, uključujući East Lake Golf Club, St. George’s Golf and Country Club, TPC Scottsdale i TPC Sawgrass da spomenemo samo neke.

STVARAJTE VLASTITE TEČAJEVE IZ SNOVA

Izgradite svoj vlastiti fantastični plovni put s vodećim Course Designerom koji sadrži tisuće prilagodljivih objekata. Uz podršku za više platformi, možete čak podijeliti svoju kreaciju sa svijetom za online i lokalno igranje.

TOPGOLF JE STIGAO

Ubacite se u Topgolf gdje god se nalazili, sami ili sa svojom ekipom, u natjecateljskoj lokalnoj i online igri s 1-4 igrača, donoseći zabavu i uzbuđenje i povremenim i iskusnim igračima.

UZDIGNITE SE NA NOVU RAZINU UZ MyPLAYER

Novi arhetipovi i vještine podižu razinu vašeg MyPLAYER-a dok nova licencirana oprema i odjeća vrhunskih robnih marki kao što su adidas, Callaway, Titleist, Malbon i drugi, donose swag na zelenilo.

VIŠE OPCIJA KONTROLE I PRISTUPAČNOSTI

Birajte između novog 3-Click sustava ljuljačke i tradicionalnog analognog Stick Swinga. Dostupne značajke uključuju upute u stvarnom vremenu, savjete, prijedloge za snimke, sustav TrueShot i upravljanje udarca.

TVOJE DRUŠTVO, TVOJA PRAVILA

Upravljajte svojom turnirom i kontrolirajte svoju klupsku kuću s internetskim društvima. Učinite igru ​​vlastitom upravljajući turnirima i punim sezonama. Postavite pravila za ulazak, zahtjeve, nedostatke i opcije događaja.

ONLINE I LOKALNI IGRAČ ZA VIŠE IGRAČA

Kliknite sa svojom ekipom u lokalnim i online mečevima, uključujući Alt-Shot, Stroke Play, Skins i 4-Player Scramble. Uz to, ludi način igre za više igrača Divot Derby se vratio, donoseći zabavu virtualnog golfa ovom natjecanju u stilu s jednom eliminacijom i pucanjem.

Deluxe izdanje uključuje standardno izdanje i pravo na dvije generacije, plus:

● Michael Jordan Bonus Pack: Michael Jordan  i 4 uobičajene navlake za golf loptice

● Bonus paket Deluxe Edition: 1300 VC, palica za hokej, zlatna bejzbolska kapa, zlatna rukavica za golf i 3 rijetke navlake za golf loptice

● Golden Club Pack: zlatni vozač, zlatni putter i 4 neobična rukava za golf loptice