Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Octopath Traveler II PS5

51,18

U svijetu Solistia, osam novih putnika kreće u uzbudljivu novu eru. Gdje ćeš ići? Što ćeš učiniti? Čiju ćete priču oživjeti? Svaki put je vaš. Krenite sami u avanturu.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Ova je igra potpuno novi nastavak u serijalu OCTOPATH TRAVELER, čiji je prvi dio prvotno objavljen 2018. i prodan u više od 3 milijuna primjeraka diljem svijeta. Podiže HD-2D grafiku serije, fuziju retro pixel arta i 3DCG-a, do još većih visina.

Značajke:

  • Započnite svoju avanturu kao jedan od osam novih putnika, svaki sa svojim podrijetlom, motivacijom i jedinstvenim vještinama.
  • HD-2D grafika serije, spoj retro pixel arta i 3DCG-a, dosegla je još veće visine.
  • Priča se odvija u Solistiji, gdje razne kulture napreduju od istoka do zapada i gdje cvjetaju industrije novog doba. Možete ploviti morima i istraživati svaki kutak svijeta koji se mijenja iz dana u noć.
  • Svaki putnik ima jedinstveni skup Path Actions koje može koristiti za borbu s neprijateljima, dobivanje predmeta, prihvaćanje drugih na svoja putovanja i još mnogo toga. Gdje ćeš ići? Što ćeš učiniti? Svaki put je tvoj.
  • Sačuvane su poznate mehanike iz originalne igre, poput slobode da razvijate poslove i vještine svojih putnika, kao i sustav Break and Boost koji je bitke učinio tako uzbudljivim. Također su dodane nove mehanike.