No More Heroes 3 PS5

48,97 (368,96 kn)

Tako je, štreberi—No More Heroes 3 se vratio i bolji je nego ikad na mnoštvu novih platformi! Svačiji omiljeni otaku ubojica, Travis Touchdown, prisiljen je izaći iz mirovine kako bi branio ne samo Santa Destroy, već i samu Zemlju. Ovaj put, “ubojica broj jedan” neće uspjeti; Travis će se morati suprotstaviti superheroju s onu stranu zvijezda u međugalaktičkom testu moći. To je njegov najteži izazov do sada, ali s punim repertoarom novih sposobnosti, alata i poslova koji su mu na raspolaganju, dokazat će da je više od srednjovječnog bivšeg čovjeka koji razgovara sa svojom mačkom. Skinite prašinu s te beam katane, stavite sunčane naočale i ubijte ili ćete biti ubijeni!

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Razvijte svoju galaktičku legendu!

U klasičnom No More Heroes stilu, rangiranje galaktičkih superheroja prepuno je čuvenih borbi s šefovima, od kojih svaka odiše osobnošću. Uzdignite se kroz redove i dokažite da ste najgori u svemiru.

Stari pas, novi trikovi.

Travis je možda jedan loš dan udaljen od krize srednjih godina, ali on je još uvijek inovator kada je u pitanju razbijanje glava. Od majstora beam katane do profesionalca u hrvanju, Travis može sve. Dovedite nasilje do novih krajnosti s prilagodljivom rukavicom smrti i kaznite te smrtonosne napadače borbom koja odgovara vašem stilu.

Superherojski sporedni poslovi!

Borba s vanzemaljcima nije jeftina. Istražite Santa Destroy na Travisovom Demzamtigeru kako biste radili na neobičnim poslovima, od misija obalne straže do čišćenja WC-a, a zatim krenite na put do jedinstvenih mjesta izvan Santa Destroya kao što su Neo Brazil i Thunderdome kako biste zadržali novac.

Hrabriji, zločestiji i bolji nego ikada.

Zahvaljujući oštrijim vizualima, No More Heroes 3 nikada nije izgledao bolje. Dodajte tome poboljšana vremena učitavanja i bolju reakciju, i u tren oka dobit ćete zapanjujuće ultra-nasilje.