Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Marvel’s Guardians of the Galaxy Ps5

48,97

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Krenite na divlju vožnju po svemiru sa svježim osvrtom na Marvelove Čuvare galaksije. U ovoj akcijsko-avanturističkoj igri od trećeg lica vi ste Star Lord i zahvaljujući vašem odvažnom, ali upitnom vodstvu, nagovorili ste neobičnu ekipu nevjerojatnih junaka da vam se pridruži.
Neki kreten (sigurno ne ti) pokrenuo je lanac katastrofalnih događaja, a samo ti možeš držati nepredvidive Čuvare na okupu dovoljno dugo da se izbori s totalnim međuplanetarnim slomom. Upotrijebite Element Blasters, tag-tim finishere, letite s mlaznim čizmama, ništa nije zabranjeno. Ako mislite da će se sve ići po planu, pred vama je svijet iznenađenja, a posljedice vaših postupaka jamče da će Čuvari ostati na oprezu.
U ovoj originalnoj Marvelovoj priči Čuvari galaksije, naći ćete se s moćnim novim bićima i jedinstvenim te ikoničnim likovima, svi uhvaćeni u borbi za sudbinu galaksije. Vrijeme je da pokažete svemiru od čega ste napravljeni.
Možeš ti to…. Vjerojatno.

BUDI VOĐA ČUVARA GALAKSIJE
Igrate kao Star-Lord, pa ništa nije zabranjeno s vašim odvažnim borbenim stilom, od Element Blasters-a i dropkickova koji se pokreću mlaznim čizmama do pobjeda sa timskim radom. Dok se Čuvari bore na vašoj strani, vodite ih i nadvladajte svoje protivnike napadima s stilom. U međuvremenu, posljedice vaših odluka kretat će se od lagane do krajnje neočekivane.

NOVA PRIČA
Vaša novoformirana grupa legendarnih neprilagođenih osoba spremna je spasiti svemir u ovom svježem, ali vjernom pogledu na Čuvare galaksije. Nekako ste pokrenuli lanac katastrofalnih događaja koji su doveli do divlje vožnje kroz zapanjujuće svjetove u kojima žive ikonični i originalni likovi Marvela. Pojačajte all-star mix 80-ih i spremite se za početak.

OD OTPADNIKA DO SUPER JUNAKA
Vi ste jedina stvar koja drži nepredvidive Čuvare na okupu, pa ćete se morati brzo poboljšati u ovoj stvari vodstva. S ovim nesvakidašnjim približavanjem obitelji na vašoj će strani biti suza i smijeha dok zajedno krećete u suzbijanje kozmosa. Što god čeka iza sljedećeg ugla, znate da će biti prava eksplozija.

Predbilježite se za Marvelove Čuvare galaksije kako biste ranije otključali Outfit Pack Throwback Guardians. Omogućuje vam da odmah dobijete jedno odijelo za svakog od Čuvara, što je vjerna interpretacija nekih od njihovih najpoznatijih izgleda iz stripova.

Odjeća uključena u ovaj paket je:
–  Tim-Lord (Star-Lord)
– Black Vortex (Gamora)
– Tanos Imperativ (Drax)
– Stinger (raketa)
– Impaler (Groot)

Datum izlaska: 26.10.2021