Akcija!

Jurassic World Evolution 2 Ps5

429,00kn 359,00kn

1 na zalihi

Opis

Jurassic World Evolution 2 dugo je iščekivani nastavak menadžerske igre iz 2018. koji uvodi zanimljivu novu kampanju pripovijedanja, nevjerojatne nove građevne blokove i moćne nove dinosaure koji se čine nevjerojatno živima. Prednosti su i detaljnija konstrukcija i više prilagodbe.

Izvorna Jurassic priča: Nova pripovijest smještena je nakon događaja u filmu Fallen Kingdom. Pokušat ćete se pobrinuti za dinosaure i zaštititi ih, a uz Vas su likovi iz filma, poput dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) i Claire Dearing (Bryce Dallas Howard).

Stvorite svoj vlastiti Jurski park: Upravljanje je dublje nego prije i nudi više alata. Podizat ćete nove zgrade i testirati se u ulozi direktora na novim lokacijama, od šume do pustinje. Spasit ćete i stvoriti više od 75 prapovijesnih vrsta, uključujući leteće i morske gmazove. Tada ćete ih promatrati kako traže životni prostor, tuku se i realno utječu jedni na druge.

Igrajte se s teorijom kaosa: Opcija Chaos Theory omogućuje vam da ponovno proživite svoje omiljene filmske trenutke… na poseban način. Doživjet ćete hipotetske scenarije iz poznatih filmova Jurski park i Jurski svijet. Koji će biti nepredvidivi ishodi ovih izazova?

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Jurassic World Evolution 2 Ps5”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *