Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Immortals Of Aveum PS5

76,50 (576,39 kn)

Pozovite svoju moć, zaustavite Everwar, spasite kraljevstva. IMMORTALS OF AVEUMTM je čarobna pucačina iz prvog lica za jednog igrača koja priča priču o Jaku dok se pridružuje elitnom redu bojnih magova kako bi spasio svijet na rubu ponora. Ovladajte trima silama magije, oslobodite čarolije sa smrtonosnom vještinom i desetkujte legije neprijatelja u igri koja prkosi konvencijama o onome što očekujemo od pucačina iz prvog lica.

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Budući da je odrastao nemoćan i siromašan na ulicama Serena, Jake je ono što je poznato kao Nepredviđeni – netko tko neočekivano manifestira magične sposobnosti kasnije u životu. Sa svojim novootkrivenim potencijalom, Jake je nevoljko ubačen u beskrajni rat čovječanstva za kontrolu nad magijom. Sada, nakon stoljeća zastoja između dva najmoćnija kraljevstva Aveuma, Rasharn je gurnuo Lucium i njegove saveznike do ruba. S moćnim čarobnjacima i legijama vojnika s obje strane Vječnog rata, Jake i njegov elitni red Besmrtnika moraju otkriti misterije teške prošlosti Aveuma, ako ima ikakve nade za spas njegove budućnosti.

 

IMMORTALS OF AVEUMTM

Razvio je Ascendant Studios, nezavisni AAA tim predvođen Bretom Robbinsom, kreativnim direktorom Dead Spacea i Call of Dutya, a objavio EA Originals.

 

BUDITE SLIKA BORBE

Pridružite se redu Besmrtnika, zaštitnicima Lucija i postanite Jake, elitni Trijarh Magnus. Oslobodite čarobne čarolije smrtonosnom vještinom i desetkujte legije neprijatelja u igri koja prkosi FPS konvencijama.

 

SAVLADAJTE SVOJOM ČAROLIJOM

Brza, tečna borba temeljena na čarolijama u prvom licu koju je lako naučiti i zadovoljavajuće svladati, gdje je magija u srži i napada i obrane. Igrači mogu kreativno iskoristiti sve tri sile magije i nagrađeni su za pametne lančane napade i dobro odmjerene kontre.

 

OSLOBODITE SVOJ ARSENAL ČAROLIJA

Otključajte i nadogradite više od 25 čarolija i 80 talenata. Otkrijte, nadogradite i izradite stotine komada čarobne opreme. Zatim spojite svoj stil igre na sve tri sile magije i postanite Aveumov najmoćniji Triarch Magnus.

 

SPASI SVIJET NA RUBU PONORA

Nepredviđeni, Jake, ubačen je u Vječni rat – beskrajnu borbu između Luciuma i Rasharna oko kontrole nad magijom. Jakovi i Luciumovi elitni Besmrtnici moraju se utrkivati kako bi otkrili misterije Aveumove prošlosti, ako postoji ikakva nada da će spasiti njegovu budućnost.