Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Ghostwire Tokyo Deluxe Edition Ps5

74,19

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Stanovništvo Tokija je nestalo, a smrtonosne natprirodne sile šetaju ulicama. Iskoristite arsenal elementarnih sposobnosti da otkrijete istinu iza nestanka i spasite Tokio. Suočite se s nepoznatim, otkrijte istinu i spasite grad. Tokio su preplavile smrtonosne natprirodne sile, koje je počinio opasan okultist, uzrokujući da stanovništvo Tokija nestane u trenu. Udružite se s moćnim spektralnim entitetom u njihovoj potrazi za osvetom i ovladajte moćnim arsenalom sposobnosti kako biste otkrili mračnu istinu koja stoji iza nestanka dok se suočite s NEPOZNATIM u Ghostwire: Tokyo.

Uz snagu i brzinu konzole PlayStation®5, Tango Gameworks stvara prekrasnu, nadnaravnu verziju modernog Tokija. Koristeći neusporedivu haptičku povratnu informaciju za svaku sposobnost i akciju karaktera uz DualSense™ bežični kontroler i napredni 3D prostorni zvuk, uronite u zlokobni grad ispunjen opasnostima i otkrijte nove misterije iza svakog ugla.

Prelijepo ukleti Tokio
Istražite jedinstvenu viziju Tokija izobličenog nadnaravnom prisutnošću. Od ultramodernog gradskog pejzaža do njegovih tradicionalnih hramova i uskih uličica, otkrijte nevjerojatno lijep grad koji vrvi Yokai – osvetničkim duhovima koji šetaju ulicama. Otkrijte kultne znamenitosti kao što su Shibuya Crossing i Tokyo Tower, zamrznuti u vremenu kada je stanovništvo grada nestalo i otputujte u nadrealno podzemlje u potrazi za spašavanjem svoje obitelji.

Immersion sljedeće generacije
Doživite zadivljujuće renderirani, kišom natopljen Tokio uz PlayStation 5 tehnologiju praćenja zraka sljedeće generacije i 3D AudioTech. Osjetite snagu svojih nadnaravnih vještina iz prve ruke s jedinstvenim haptičkim povratnim informacijama i prilagodljivim okidačima za svaku borbenu sposobnost i akciju lika u igri.

Razorne elementarne sposobnosti
Ovladajte kombinacijom nadogradivih elementarnih moći i vještina lova na duhove za borbu protiv nadnaravne prijetnje. Upotrijebite svoje eterične sposobnosti da se popnete na vrh Tokija i uzletite nad ulice kako biste otkrili nove misije ili čak uhvatili svoje neprijatelje.

Deluxe edition sadrži:

  • Ghostwire: Tokyo Game
  • 3 Days Full Game Early Access
  • Streetwear Outfit Pack
  • Shinobi Outfit & Kunai Weapon

Preorder bonus: ‘Hannya Outfit’ and ‘Biker Outfit‘

Datum izlaska: 25.03.2022