Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Evil Dead The Game Ps5

15,99

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Zakoračite u cipele Asha Williamsa ili njegovih prijatelja iz kultne franšize Evil Dead i surađujte u igri punoj vrhunske suradnje i PVP akcije za više igrača! Igrajte kao tim od četiri preživjela, istražujte, pljačkajte, upravljajte svojim strahom i pronalazite ključne stavke za zatvaranje proboja između svjetova u igri inspiriranoj sa sva tri originalna filma Evil Dead, kao i Starz originalnom televizijskom serijom Ash protiv Evil Dead.

  • Ikonični likovi – Igrajte kao likovi iz cijelog svemira Evil Dead, uključujući Asha, Scottyja, Lorda Arthura, Kelly Maxwell i druge, uz novi dijalog u izvedbi Brucea Campbella i drugih!
  • Igrajte kao dobro ili zlo – borite se za snage dobra ili preuzmite kontrolu nad Kandarskim demonom da lovite Asha i druge dok posjedujete mrtve, okolinu i još mnogo toga dok pokušavate progutati njihove duše!
  • Vrhunski vizualni prikazi – bilo da kidate Deadite u dva dijela Ashovom motornom pilom ili letite preko karte kao Kandarian Demon, realistični vizualni prikazi i krv temeljena na fizici oživljavaju užas!
  • This…Is My Boomstick – Razmašite se svojom sačmaricom, motornom pilom, sjekačima i drugim stvarima kako biste izvršili zadivljujuće jezivo nasilje nad vojskama tame.