Elex II Ps5

48,97 (368,96 kn)

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

ELEX II nastavak je ELEX-a, vintage iskustva igranja uloga otvorenog svijeta od nagrađivanih kreatora Gothic and Risen serijala, Piranha Bytes. ELEX II se vraća u postapokaliptični znanstvenofantastični svijet Magalana – s masivnim okruženjima koja se mogu istraživati ​​s nenadmašnom slobodom putem jetpacka, moći ćete se kretati kroz epsku priču kako god želite.

Nekoliko godina nakon što je Jax pobijedio Hibrida, nova prijetnja stiže s neba, oslobađajući opasne moći mračnog Elexa i ugrožavajući sav život na planetu. Kako bi obranio mir na Magalanu i sigurnost svoje obitelji, Jax mora krenuti u misiju uvjeriti frakcije da se ujedine protiv osvajača i pronaći vlastitog sina Dexa, koji se od njega razdvojio…

Uronite u ogroman, ručno izrađen, potpuno jedinstven svijet s više frakcija i raznolikim okruženjima smještenim u postapokaliptični znanstveno-fantastični svemir. Istražite planet Magalan s neviđenom slobodom, koristeći svoj pouzdani jetpack za prelazak preko karte, pa čak i let!

U interakciji sa svijetom u kojem živite, punim jedinstvenih NPC-ova, koji će se sjećati što ste učinili i reagirati u skladu s tim, pridružit će se ili napustiti vašu grupu ovisno o tome kako se ponašate i možete li biti ubijeni, što će utjecati na priču.

Uključite se u tekuću borbu iz blizine i daljine sa znatno poboljšanim sustavom upravljanja.

Doživite priču u kojoj vaši postupci imaju posljedice, uranjajući vas u svijet moralnih odluka.