Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Construction Simulator – Day One Edition PS5

31,99

Construction Simulator se vratio – veći i bolji nego ikad! Vratite se na posao s voznim parkom čija će vas veličina oboriti s nogu. Osim robnih marki kao što su Caterpillar, CASE i BELL koji su već poznati u seriji Construction Simulator, možete sjesti za volan novih licenciranih strojeva od partnera kao što su DAF i Doosan – preko 70 ukupno.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Prvo izdanje Construction Simulator-a sadrži dodatne dizajne za vašu osobnu zaštitnu opremu: prilagodite svoje kacige s 9 različitih dizajna i birajte između zaštite za uši i naočala! Osim toga, možete odabrati novi elegantni sportski automobil da se vozite po dvije ogromne karte svijeta i pronađete sliku svog dobrog prijatelja Hapea na upravljačkoj ploči odabranih vozila.

Gradite do mile volje na dvije karte, inspirirane krajolicima u SAD-u i Njemačkoj.

Više od 90 uzbudljivih zadataka čeka da budu dovršeni na obje karte zajedno, tako da uvijek postoji nešto novo za istraživanje!

Svaka karta ima svoju kampanju kroz koju postajete vlasnik vlastite građevinske tvrtke. Dok počinjete od nule uz pomoć svog mentora Hapea, dobivate veće i zanimljivije poslove za rast svoje tvrtke i proširenje flote. Također ćete upoznati različite klijente koji će vam predstavljati izazov. Zadaci kao što je renoviranje lučkog područja kako bi se privuklo više turista ili pomoć središtu grada koje se bori da se oporavi zahtijevat će sve vaše vještine.

Na europskoj karti inspiriranoj idiličnim gradovima jugozapadne Njemačke pronaći ćete valovita brda i prekrasne obale rijeka. U Friedenbergu vaša je misija pomoći u dizajniranju rješenja za obnovljivu energiju i poboljšati gradsku infrastrukturu tijekom kampanje. Osim ovih većih poslova, dobit ćete razne zadatke za testiranje svake opreme koju zaradite. Ponosite se svojim postignućima dok se vozite gradom!

Naravno, igrači se mogu veseliti poznatim markama i strojevima iz prethodnih nastavaka franšize. Svi ovi službeno licencirani partneri dolaze s poznatim strojevima i novima – sportski poboljšanog izgleda: Atlas, BELL, Bobcat, Bomag, CASE, Caterpillar©, Kenworth, Liebherr, MAN, Mack Trucks, Meiller-Kipper, Palfinger, Still i Wirtgen Skupina.

Uz poznate licencne partnere, igrači mogu uživati ​​u novom izboru: Benninghoven iz Wirtgen grupe, Cifa, DAF, Doosan, Nooteboom, Scania, Schwing Stetter i Wacker Neuson. Uživajte u službeno licenciranoj osobnoj zaštitnoj opremi za svog lika uz novog licencnog partnera Engelberta Straussa.

Radujte se više od 70 strojeva od ovih licencnih partnera, a svi vjerno rekreiraju svoje primjerke iz stvarnog života. Ne samo da možete razviti vlastito građevinsko carstvo, već možete pozvati i do tri prijatelja da vam se pridruže. Koordinirajte i gradite zajedno kako biste još učinkovitije završili ugovore!

Značajke:

• Preko 70 strojeva, vozila, kamiona, priključaka
• Dvije ogromne karte temeljene na SAD-u i Njemačkoj
• Svaka od dvije karte dolazi s vlastitom kampanjom
• Izazovite sebe s više od 90 ugovora
• 11 novih licencnih partnera, ukupno 25 službeno licenciranih partnera
• Online multiplayer s do četiri igrača