Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Breathedge Ps5

9,99

2 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Breathedge se može pohvaliti divljom mješavinom zadivljujućih vizuala i uzbudljivog iskustva preživljavanja u prvom licu na otvorenom prostoru, punog grotesknog humora. Skupljajte predmete, izrađujte alate, gradite vozila i još mnogo toga što će vam pomoći da otkrijete misterij iza eksplozije najvećeg svemirskog broda i svih njegovih mračnih tajni.

Glatka plovidba svemirom nije bez opasnosti: borba protiv ekstremne hladnoće i vrućine, sve većeg zračenja i robota u lijesovima koji traže krv!

GLAVNE ZNAČAJKE:

  • Zadivljujući vizualni prikazi i umjetnost visoke vjernosti, snimljeni u zaleđenom trenutku kolosalne scene svemirskog broda nakon eksplozije
  • Breathedge se bazira na craftingu. Prvo, razradite kako obnoviti zalihe zraka za odlazak u svemir kako biste prikupili sve resurse koji su vam na dohvat ruke.
  • Istražite kutke i rupe raštrkanih interijera i tajnih područja kako biste saznali što se doista dogodilo poznatom svemirskom brodu “Unnamed”
  • Igrajte kao tip po imenu Čovjek, jednostavan tip koji je jednostavno bio na putu do svemirskog groblja s lijesom svog voljenog djeda