Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Battlefield 2042 PS5

12,99

Battlefield ™ 2042 je pucačina u prvom licu koji označava povratak u kultno sveopće ratovanje franšize. U bliskoj budućnosti svijeta preobraženog neredima, prilagodite se i prevladajte dinamično mijenjajuća bojišta uz pomoć svog odreda i vrhunskog arsenala.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Glavne značajke:

Svijet transformiran neredom 2042. ekstremni vremenski događaji i sukobi resursa pomaknuli su ravnotežu globalne moći. Sjedinjene Države i Rusija nalaze se na rubu rata, dok mješavina nepatriranih borbenih veterana tvori neovisne skupine poznate kao Radne snage. Borite se za definiranje budućnosti u ovom nikad viđenom kazalištu rata.

Po prvi put u povijesti Battlefielda, 128 igrača može se istovremeno pridružiti sveopćem ratu *. Ovaj kolosalni broj igrača jednak je posve novim mogućnostima igranja i epskim trenucima s Battlefielda. Sada više nego ikad, osjetite intenzitet sudjelovanja u masovnim bitkama u kojima se sve može dogoditi.

* Podržano samo na Xbox Series X | S, PlayStation®5 i PC.  Xbox One i PlayStation®4 bit će zaključani za 64 igrača.

Steknite još veći osjećaj spektakularnog rata velikih razmjera na sedam masivnih mapa – stvorenih kroz preoblikovanu filozofiju dizajna. Svako bojno polje ima više različitih borbenih područja smještenih u jednom prostoru za igru, a ovaj dodatni prostor znači više raznolikosti i značajnije igranje vozila – tenkovi imaju više prostora za lutanje, borbeni avioni imaju više zračnog prostora za manevriranje. Na ovim kartama doživjet ćete neprestano mijenjajuće se bitke i igračke izazove. U letu se prilagodite dinamičnim događajima i katastrofama, poput pješčanih oluja u pustinjama Katara, rakete koja je lansirana iz Svemirskog centra Francuske Gvajane i tornada koji prijete betonskim džunglama Južne Koreje.