Akcija!

Grid Legends Ps4 + Preorder Bonus

519,00kn 469,00kn

Dostupno uz narudžbu

Opis

GRID Legends je za trkače željne uzbuđenja, pružajući uzbudljiv moto sport od kotača do kotača i akciju koja će Vas držati na rubu sjedala. Stvorite svoje motosportske događaje iz snova, uskočite u utrke za više igrača uživo, budite dio drame u impresivnoj virtualnoj produkcijskoj priči i prigrlite osjećaj spektakularnih akcijskih utrka. Juriš za poziciju. Vozite legendarne automobile do njihovih granica. Osjetite nalet nevjerojatne brzine. Izgurajte svog rivala sa staze. Porazite svoje prijatelje iznova i iznova… i ne dopustite im da to ikada zaborave!

Igrajte zajedno s do 21 prijateljem u najdruštvenijem i najpovezanijem GRID-u ikada, uključujući igru ​​na različitim platformama, i prouzročite pustoš na stazi. Napravite uspomene na utrke uz zadivljujuću raznolikost automobila, nove gradske lokacije kao što su London i Moskva, uzbudljive vrste događaja i stvorite neprijatelje na stazi. Upotrijebite Race Creator za osmišljavanje adrenalinskih utrka za razdor sa svojim prijateljima, s vrstama događaja kao što su Eliminacija, naelektrizirane utrke Boost i povratak Drift-a. Želite se utrkivati ​​hiperautomobilima protiv ogromnih kamiona? Samo naprijed! Budite dio spektakla motosporta s našom dramatičnom virtualnom produkcijskom pričom Driven to Glory ili zaronite u našu najveću karijeru ikada, koja sadrži stotine uzbudljivih događaja.

Preorder bonus:

Prednaručite GRID Legends danas da biste pristupili GRID Legends: Seneca & Ravenwest Double Pack, koji uključuje četiri automobila (Aston Martin Vantage GT4, Porsche 962, Ginetta G55 GT4, Koenigsegg Jesko) za korištenje tijekom cijele igre, ekskluzivne događaje u karijeri i ikone tima , livreje i transparente.

Datum izlaska: 25.02.2022

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Grid Legends Ps4 + Preorder Bonus”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *