Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Cuphead Limited Edition PS4

35,99

Nije pretjerano reći da doista ne postoji drugo iskustvo poput ovog svjetskog fenomena razvojnog programera Studio MDHR. Inspirirani crtanim filmovima iz 1930-ih, Cupheadovi vizualni i audio sadržaji pomno su kreirani istim tehnikama tog doba: tradicionalna ručno crtana cel animacija, akvarelne pozadine i originalne jazz snimke. Cuphead je doista igrani crtić koji djeluje kao da je izvađen iz zlatne ere animacije.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Dođite jedan, dođite svi, svjedočiti interaktivnom zabavnom spektaklu za vjekove. Predstavljamo… potpuno crtani Wondergame, Cuphead!! U ovoj klasičnoj akcijskoj igri trči i pucaj, igraj kao braća Cuphead ili Mugman (u igri za jednog igrača ili u lokalnoj suradnji) dok prolaziš čudnim svjetovima i boriš se s ogromnim šefovima koji pune zaslone kako bi vratio svoje duše od samog Vraga!

Ali to nije sve! Ovo uzbudljivo maloprodajno izdanje uključuje nevjerojatno popularnu DLC ekspanziju “The Delicious Last Course”, koja igračima nudi mnoštvo dodatnih šefova, čudesnih oružja i amajlija te potpuno novog lika koji se može igrati, Ms. Chalice. Dodajte set divnih paketa koje su s ljubavlju izradili umjetnici u Studiju MDHR i dobit ćete jednostavno najpotpunije Cuphead iskustvo ikad, savršeno za dugogodišnje obožavatelje i novopridošlice!