Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Vampyr Ps4

30,39

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Postavljena u Britaniju početkom 20. stoljeća, radnja Vampyra se odvija tijekom napada smrtonosne španjolske gripe. Ulice Londona su osakaćene bolešću, nasiljem i strahom. U potpuno neorganiziranom i sablasnom gradu, samo oni koji su ili budale ili očajni ili pak toliko nesretni da šetaju ulicama, postaju plijen britkih najubojitijih grabežljivaca: Vampira.
Kao rezultat sveopćeg kaosa, vi postajete vampir – kao igrač, vi odlučujete kako iskoristiti svoje nove moći, specijalizirajući se za smrtonosna, svestrana RPG stabla vještina koja utječu na vašu igru.
Kao liječnik koji se nedavno pretvorio u vampira, pokušavate razumjeti svoju novu ulogu. Vaša potraga za intuicijom, otkrićima i borbama ispunit će vas smrću i dramom, a nezaustavljiva i neumoljiva žeđ za krvlju će vas stalno tjerati da oduzimate ljudske živote. Dok se držite o nit čovječnosti koja je ostala u vama, vaše će odluke u konačnici oblikovati sudbinu vašeg heroja dok tražite odgovore u kašljućoj i maglovitoj posljedici španjolske gripe.

Glavne značajke:

  • Istražite mračno atmosferični London početkom 20. stoljeća.
  • Igrajte mučnog i snažnog vampira učeći pravila funkcioniranja svog novog stanja.
  • Čovjek od znanosti, zvijer noći: Vaše najteže bitke bit će u vama samima.
  • Izgradite vlastiti stil borbe kroz širok spektar izrađenog oružja i moćnih sposobnosti vampira da biste pobijedili veliku i jedinstvenu lepezu zvijeri
  • Odaberite svoju sudbinu: moralni izbori oblikovat će vašu priču. Koliko ljudski i human vampir može biti kada se mora hraniti?