Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction Deluxe Edition Ps4

369,00kn (48,97 €)

Nema na zalihi

Kategorije: , , ,

Opis

Rainbow Six Extraction Toma Clancy je pucačina u prvom licu za jednog do tri igrača. Okupite svoj elitni tim Rainbow Six operatora kako biste lansirali upade u nepredvidive zone zadržavanja i otkrili misterije iza smrtonosne i neprestano razvijajuće se Aræenove vanzemaljske prijetnje. Znanje, suradnja i taktički pristup vaše su najbolje oružje.

Deluxe izdanje igre uključuje:

  • igra Rainbow Six Extraction.
  • DIGITALNI SADRŽAJ; Paket Noxious Touch uključuje uniformu i pokrivala za glavu Noxious Touch, isključivo za Alibi, univerzalni skin oružja Noxious Touch i Redeemer zajedno s charm-pm Jawbreaker i Guardian Angel.
  • DIGITALNI SADRŽAJ; Paket Obscura uključuje univerzalni skin oružja Cephal Black i Cerulean, zajedno sa charm-ovima Redacted i Anagram.
  • DIGITALNI SADRŽAJ; REACT STRIKE PACK uključuje univerzalnu Spectrum uniformu, pokrivala za glavu i skin oružja, charm Lockjaw, 6 XP pojačivača za događaje nakon lansiranja i 10% popusta u trgovini u igri.

* Svaka kopija igre omogućuje Vam da pozovete 2 Ubisoft prijatelja da se pridruže vašim online igrama i igraju u vašem timu tijekom razdoblja od 14 dana. Ponuda i datumi podložni su promjenama. Primjenjuju se ograničenja, uključujući dostupnost, tehnička ograničenja i ograničenja sadržaja. Značajke Buddy Pass-a mogu se razlikovati. Ova ponuda nije važeća tamo gdje je zabranjeno. Više informacija ovdje: https://ubi.li/BuddyPass

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction Deluxe Edition Ps4”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.