Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me PS4

31,99

Niz samostalnih razgranatih kinematografskih horor igara iz studija iza Until Dawn. Jednostavan za preuzimanje i igranje u kratkim sesijama, sami ili s prijateljima. Devil In Me je četvrta igra u serijalu i finale prve sezone.

2 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Grupa redatelja dokumentarnih filmova prima misteriozni poziv koji ih poziva na suvremenu repliku serijskog ubojice H.H.Holmesa ‘Murder Castle’. To je prilika koja je predobra da bi se propustila i mogla bi biti upravo ono što traže da pridobiju prijeko potreban interes javnosti.

Hotel je savršena scenografija za njihovu novu epizodu, ali stvari nisu baš onakve kakvima se čine. Ekipa otkriva da ih se promatra i čak manipulira i odjednom je puno više na kocki od njihove gledanosti!

Značajke:

  • Dobrodošli u hotel Murder: Ovdje ništa nije onako kako se čini, a sadržaji su za umrijeti! Istražite svaki kutak hotela World’s Fair koristeći potpuno nove značajke finala sezone uključujući inventar likova, zagonetke temeljene na alatima i proširene radnje kretanja kao što su trčanje, skakanje i penjanje.
  • Tvoja smrt je njegov dizajn: Pobjegnite od mučnih kreacija zlog čudovišta koje želi postati najsmrtonosniji serijski ubojica u Americi i preživite razrađene ‘sobe za ubijanje’ u kojima je vaša vlastita smrt po ubojičinom planu.
  • Ne igrajte sami!: Izdržati zastrašujuće testove odanosti – hoćete li riskirati vlastiti život za nekoga do koga vam je stalo? Vratila su se dva hvaljena načina za više igrača: podijelite svoju priču na mreži s prijateljem ili težite sigurnosti u brojevima putem izvanmrežnog načina dodavanja za 5 igrača.

Možete li nadmudriti ubojicu i spasiti svu svoju glumačku postavu? Svi likovi koji se mogu igrati mogu živjeti ili umrijeti u vašoj verziji priče.

Potrebno je članstvo u PlayStation Plus za pristup online igri za više igrača.