Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Song of Horror Deluxe Edition Ps4

35,70

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Song of Horror je horor igra iz trećeg lica posvećen zastrašujućoj priči temeljenoj na književnim djelima poznatih žanrovskih pisaca poput Poea, Lovecrafta i M. R. Jamesa. Slavni književnik Sebastian P. Husher nestao je, a s njim i svi članovi njegove obitelji. Njegov zabrinuti urednik šalje istražitelja u njegov dom, koji također nestaje. Ispostavilo se da se iza nestanaka nalazi mračni entitet odgovoran za užas koji slijedi…

Zaista dinamično jezivo iskustvo.

Antagonist, nadnaravno biće poznato kao Prisutnost, kontrolira napredna umjetna inteligencija koja se prilagođava vašim postupcima i odlukama.

Doživite jezu pri kojoj će vam srce pasti u hlače.

Biće iz drugog svijeta prilagođava se vašoj igri i proganja vas na neočekivane načine. Doživljaj je svaki put svjež!

Kao glumac, priču doživljavate očima različitih likova, svaki povezanih s pričom na svoj način. Svaka osoba je drugačija i ima pristup savjetima i predmetima na svoj način.

Vaši postupci i odluke oblikuju svijet.

Određeni likovi će naučiti više, drugi manje. Neki su učinkovitiji protiv nadnaravnog stvorenja i svi mogu umrijeti ako ih neko stvorenje začepi. Smrt je nepovratna, a ako lik umre, morate odabrati sljedeću i proći kroz priču na nov način.

Tajanstvena antikvarnica, zaboravljena opatija, napuštena ludnica …

Sve lokacije u ovoj igri inspirirane su tipičnim horor mjestima. Na ovim ćete mjestima prikupljati tragove i predmete koji će vam pomoći riješiti zagonetke i prenijeti strah.

Deluxe Edition uključuje igru, vodič s likovima, kartu i posebnu kutiju.