Ride 4 Ps4

58,27 (439,04 kn)

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Jeste li spremni doživjeti najbolje igračko iskustvo koje ljubitelj motocikla može dobiti?
RIDE 4 potaknut će vašu natjecateljsku dušu sa stotinama motora, desecima staza i potpuno novom razinom realizma.

NOVI I POBOLJŠANI SADRŽAJI
Odaberite između stotina službeno licenciranih motora i vozite se na desetke staza diljem svijeta, pažljivo dizajnirane s izvanrednom razinom detalja! Svaki je materijal stvoren počevši od CAD podataka, laserskog i 3D skeniranja kako bi se postigla preciznost do najsitnijih detalja i omogućilo vam uživanje u najboljem trkačkom iskustvu na dva kotača ikad.
ODABERITE SVOJ PUT
Skočite u nevjerojatnu i dinamičnu avanturu koja komunicira s vašim odlukama i odaberite svoj put od regionalnih događaja do profesionalnih liga. Pokažite svoje vještine vožnje kroz izazovne utrke, testove sposobnosti, dane staza i ogroman niz događaja. Čak biste mogli postati službeni tester najslavnijih proizvođača!

DAN / NOĆ CIKLUSI, DINAMIČKO VRIJEME I TRAJNOSTI
RIDE 4 odlikuje se potpuno dinamičnim sustavom vremenskih uvjeta i kompletnim ciklusom dan / noć. Doživite utrku u novom svjetlu i dokažite da ste najbolji vozač u bilo kojem stanju. I po prvi put, način “Izdržljivosti” testirat će vašu izdržljivost, s animiranim pit-stop-ima i dugotrajnim utrkama: pripremite se za suočavanje sa svijetom u kojem je strategija glavni sastojak vašeg uspjeha!

NEURONA AI
Dopustite nam da vas upoznamo sa A.N.N.A. (Artificial Neural Network Agent), naš revolucionarni neuronski sustav inteligencije zasnovan na strojnom učenju. Utrkajte se protiv bržih, pametnijih, preciznijih vozača i natječite se s AI-jem ljudskijim nego ikad!

 

PROŠIRENA PRILAGOĐAVANJA
Utrkajte se u svom stilu! Odaberite između mnoštva službenih marki za odjeću vašeg vozača i prilagodite motore estetski i mehanički. Oslobodite svoju kreativnost i osmislite svoju kacigu, odijelo i livreju motora uz potpunu slobodu zahvaljujući našem novom grafičkom uređivaču. Kad završite, podijelite svoje kreacije na mreži ili jednostavno otkrijte najbolje dizajne zajednice!

 

ONLINE NATJECANJA
Uživajte u najcjelovitijem i bez zaostajanja internetskom iskustvu za više igrača ikad zahvaljujući našim namjenskim poslužiteljima.