Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Ravensburger Labyrinth PS4

28,10

Možete li pronaći put kroz ovaj uzbudljivi, začarani labirint?

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

 

Ovo je vrlo uzbudljiv labirint, čini se kao da je uklet. Jer blago je upravo bilo tamo, zar ne? Tako je, sad je negdje drugdje – jer ovaj je labirint začaran! Usuđujete li se skupiti svoje blago unatoč čarolijama?

  • Cilj društvene igre je skupiti što više blaga. Blago se može pronaći na ciljnim kartama koje se dijele na početku igre. S pješakom se probijate kroz labirint dok ne dođete do predmeta na vašoj karti. Ako ciljne karte nestanu, pobjeđuje onaj s najviše blaga!

 

  • To zvuči lako, ali sigurno nije… osim nekoliko fiksnih pločica, većina staza i zidova je pokretna! Taman kad pomislite da ste skoro stigli do te žuđene škrinje s blagom, krune ili dijamanta, iznenada naletite na zid. Vaši suigrači vas stoga mogu doslovno i figurativno blokirati!

 

  • Ali, naravno, radi i obrnuto. Možete pomicati koridor karte na takav način da dođete do blaga što je brže moguće, a u isto vrijeme osujetite svoje kolege igrače. Dakle win-win!

 

  • Igrajte s prijateljima i obitelji u igri za više igrača za 2-4 igrača
    Uključuje 6 različitih Labyrinth ploča, sve temeljene na postojećim verzijama igre
    3 načina težine i priručnik za nove igrače u Labirintu

 

 

Ludi labirint sada u potpuno novom ruhu: Više od 35 godina, jednostavan i jedinstven princip igre na ploči već je oduševio više od 20 milijuna ljudi diljem svijeta.

U potrazi za tajanstvenim predmetima i stvorenjima, igrači lutaju labirintom kao čarobnjak, vještica, gatara i čarobnjakov učenik. Tko prvi pronađe izlaz je pobjednik. Srećom, oni imaju magiju na svojoj strani i mogu pomicati zidove labirinta. Međutim, na putu kroz slučajni uzorak hodnika svaki igrač mora prvo
Temeljena na poznatoj društvenoj igri koja je prodana u više od 20 milijuna igara diljem svijeta

Datum izlaska: 14.09.2023.