Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

NBA 2K24 Kobe Bryant Edition PS4

39,99

Zgrabite svoju momčad i doživite prošlost, sadašnjost i budućnost kulture obruča u NBA 2K24. Uživajte u čistoj, autentičnoj akciji i neograničenim personaliziranim MyPLAYER opcijama u MyCAREER-u. Prikupite impresivan niz legendi i izgradite svoju savršenu postavu u MyTEAM-u. Ponovno proživite svoja omiljena razdoblja kao GM ili povjerenik u MyNBA. Doživite igrivost sljedeće razine i realistične vizualne prikaze sa svojim omiljenim NBA i WNBA timovima u IGRAJ SADA.

 

2 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

IGRA SE MIJENJA – Predstavljamo PROPlay – revolucionarnu novu tehnologiju koja izravno prevodi NBA snimke u NBA 2K24 igranje. PROPlay isporučuje animacije i pokrete putem NBA akcije na terenu za generacijski skok u autentičnosti.

 

CROSS PLAY – U NBA 2K24 igrači mogu uživati u vrhunskom košarkaškom iskustvu sa svojim prijateljima.  Igrači mogu igrati kooperativne mečeve, sudjelovati u online turnirima ili se boriti za prevlast na sudu.

 

MAMBA MOMENTS – Usmjerite svoj unutarnji Mamba mentalitet dok rekreirate neke od Kobeovih najdominantnijih i najzadivljujućih izvedbi tijekom njegova uspona do globalne superzvijezde. Ponovno se osvrnite na njegove trijumfe u ranoj karijeri kao mladog fenomena i napredujte kroz njegovo transcendentno putovanje od elitnog strijelca do jednog od najvećih igrača svih vremena.

 

MyCAREER SE ZAGRIJA – Preuzmite kontrolu nad svojom ostavštinom u MyCAREER-u i uzdignite se od generacijskog talenta do člana Kuće slavnih, jureći usput za veličinom i prvenstvima. Istražite zadivljujuću tropsku pozadinu i prilagodite svoj prilagođeni, personalizirani stil u potpuno novom City-u na plaži bogatom izbornim sporednim zadacima i užarenim streetball natjecanjem.

 

UPRAVLJAJTE SVOJIM MyTEAMOM – Klasični način skupljanja karata se vratio i pun beskrajnih sati prilagodljive zabave. Crpite iz prošlosti i sadašnjosti koristeći današnje All-Stars i legende svih vremena kako biste formirali momčad sposobnu dominirati u načinima za jednog igrača i više igrača. MyTEAM sadrži kolekciju inovativnih poboljšanja, zadržavajući svoj prepoznatljivi osjećaj natjecateljstva.

 

BALL OUT IN THE W – Započnite svoje putovanje kao zvijezda koledža ili neotkriveni dragulj iz inozemstva. U svojoj potrazi za veličinom bit ćete testirani protiv najboljih koje liga može ponuditi. Usput skupljajte novu povijesnu robu, WNBA tenisice i sve nove pogodnosti za značke.

 

MyNBA – Novost u MyNBA bit će LeBronova era, koja počinje 2011. godine. Vodite svoj tim protiv, ili čak s LeBronom i podignite svoju franšizu na višu razinu protiv nekih od najvećih svih vremena. Također dolazi u 2K24 Simple Eras, ovo je ležerna verzija glavnog načina rada, lakša za navigaciju, namijenjena igračima koji samo žele napraviti nekoliko poteza i nastaviti s akcijom.