Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Moto GP 22 Ps4

59,59

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Upalite motore: doživimo najimpresivnije i najautentičnije iskustvo igranja MotoGP™ ikada započeto. Virtualno i stvarno nikada nisu bili toliko slični.

Cijeli svijet MotoGP™

Istražite sve nove sadržaje MotoGP™ sezone 2022. Očekuje vas preko 120 vozača, više od 20 službenih staza i sve emocije službenog prvenstva.

A ako se želite zaroniti u prošlost, više od 70 povijesnih prvaka omogućit će vam da ponovno proživite sve najbolje iz MotoGP™ povijesti.

Devet sezona 2009

Uživo ponovno jedno od najuzbudljivijih i najikoničnijih prvenstava u povijesti MotoGP™!

Pred nama je 17 poglavlja, po jedno za svaku Grand Prix sezone 2009.! Stavite se u čizme legendi kao što su Rossi, Lorenzo, Stoner i Pedrosa na vrhuncu svojih karijera. U svakoj epizodi suočit ćete se s različitim izazovima proživljavajući iz prve ruke najpoznatije trenutke svjetskog prvenstva. Svi sadržaji će biti poboljšani s više od 50 minuta stvarne snimke na početku svakog poglavlja, koju u cijelosti pripovijeda i režira Mark Neale, redatelj najboljih MotoGP™ dokumentarnih filmova.

Tamo gdje nastaju prvaci

Postanite vozač kakav ste oduvijek željeli biti uz tutoriale koji će vam pomoći da se brzo poboljšate kroz kratke sesije igranja ili uđite u MotoGP™ akademiju da otkrijete prvaka u sebi! Kroz nove izazove igre naučit ćete sve trikove zanata kako biste bili najbrži na svakoj stazi.

  • Doživite najrealnije iskustvo igranja i prilagodite svoju vožnju
  • Duboko zaronite u najrealističnije i najimpresivnije MotoGP™ iskustvo ikada!
  • Od lica vaših heroja do restiliziranja službenih kutija, svaki je detalj vođen kao nikad prije.
  • Stvorite svoj svijet u MotoGP™ videoigri i utrkujte se još elegantnije: zahvaljujući 5 moćnih grafičkih uređivača moći ćete prilagoditi svaki aspekt igre, od livreje do odijela vozača.

Planirajte svoj uspjeh s menadžerskom karijerom!

Stvorite vlastiti tim ili se pridružite službenom. Odaberite svoje osoblje i razvijajte svoj motor poboljšavajući motor, okvir, aerodinamiku i elektroniku: preuzmite potpunu kontrolu nad svojim iskustvom igranja! Stvorite juniorski tim u Moto2™ i Moto3™: unajmite voditelja tima, tehničkog direktora i vozača za postizanje novih ciljeva.

Novi multiplayer

Po prvi put u franšizi, moći ćete izazvati svog prijatelja u lokalnom načinu rada s podijeljenim zaslonom za 2 igrača: ne propustite ovu priliku!

A ako to nije dovoljno, uživajte u ludim crossplay bitkama online!*

*Crossplay igra dostupna između konzola iste obitelji.