Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Minecraft PS4

33,05

Minecraft je igra sačinjena od beskonačnih mogućnosti. Što možete zamisliti to možete  i stvoriti. Minecraft je igra otvorenog svijeta koja nema specifične ciljeve za igrače da postignu, dopuštajući im veliku količinu slobode u odabiru kako žele igrati igru.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Osnova gameplay-a se vrti oko razbijanja i postavljanja blokova. Igrin svijet se sastoji od grubih 3D objekata, uglavnom od kocki raspoređeni u određenom obrascu mreže te predstavljaju različite materijale, kao što su prljavština, kamenje, razne rude, vodu i debla drveća. Dok se igrači mogu slobodno kretati po svijetu, objekti mogu biti postavljeni samo na fiksnim mjestima na mreži. Igrači mogu prikupiti ove materijalne blokova i postaviti ih na druga mjesta, što omogućuje kreiranje različitih konstrukcija.

Minecraft je podijeljen u dva odvojena načina igranja. “Creative” (Kreativni) i “Survival” (Preživljavački) način igranja. Oboje ih možete igrati u multiplayer-u.

Ako ste uglavnom zainteresirani za stvaranje golemih struktura od nule s neograničenim resursima, “Creative mode” je pravi odabir za vas. Nećete susresti nikakve neprijatelje, a možete stvoriti blokove svih oblika i veličina iz ničega. To je miran svijet.

Međutim, ako želite avanturu u svijet opasnosti, gdje kreirate i stvarate iz nužde, vjerojatno ćete želite igrati u “Survival mode”. Taj način igranja dolazi s bandama čudovišta koji žele razbiti, uništavati te pojesti vaše kosti, jedan po jedan piksel. Morati ćete se zaštititi od stvorenja koja izlaze noću.

GLAVNE ZNAČAJKE:

  • Jedino ograničenje je vaša mašta
  • Načite se snalaziti u Minecraft svijetu u novom Tutorial modu
  • Pokažite vašu maštovitost i kreativnost u “Creative mode” ili nastojte preživjeti u “Survival mode”
  • Kreirajte sve vrste predmeta od brodova, diamantnih oklopa te stvarajte ogromne strukture.
  • Igrajte sami ili pozovite svoje prijatelje u zajedničku avanturu – udružiti se s prijateljima u online multiplayer-u za osam igrača ili Split-screen-u za četiri igrača.