Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Marvel’s Guardians of the Galaxy Cosmic Deluxe Edition Ps4

68,88

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Krenite na divlju vožnju po svemiru sa svježim osvrtom na Marvelove Čuvare galaksije. U ovoj akcijsko-avanturističkoj igri od trećeg lica vi ste Star Lord i zahvaljujući vašem odvažnom, ali upitnom vodstvu, nagovorili ste neobičnu ekipu nevjerojatnih junaka da vam se pridruži.
Neki kreten (sigurno ne ti) pokrenuo je lanac katastrofalnih događaja, a samo ti možeš držati nepredvidive Čuvare na okupu dovoljno dugo da se izbori s totalnim međuplanetarnim slomom. Upotrijebite Element Blasters, tag-tim finishere, letite s mlaznim čizmama, ništa nije zabranjeno. Ako mislite da će se sve ići po planu, pred vama je svijet iznenađenja, a posljedice vaših postupaka jamče da će Čuvari ostati na oprezu.
U ovoj originalnoj Marvelovoj priči Čuvari galaksije, naći ćete se s moćnim novim bićima i jedinstvenim te ikoničnim likovima, svi uhvaćeni u borbi za sudbinu galaksije. Vrijeme je da pokažete svemiru od čega ste napravljeni.
Možeš ti to…. Vjerojatno.

BUDI VOĐA ČUVARA GALAKSIJE
Igrate kao Star-Lord, pa ništa nije zabranjeno s vašim odvažnim borbenim stilom, od Element Blasters-a i dropkickova koji se pokreću mlaznim čizmama do pobjeda sa timskim radom. Dok se Čuvari bore na vašoj strani, vodite ih i nadvladajte svoje protivnike napadima s stilom. U međuvremenu, posljedice vaših odluka kretat će se od lagane do krajnje neočekivane.

NOVA PRIČA
Vaša novoformirana grupa legendarnih neprilagođenih osoba spremna je spasiti svemir u ovom svježem, ali vjernom pogledu na Čuvare galaksije. Nekako ste pokrenuli lanac katastrofalnih događaja koji su doveli do divlje vožnje kroz zapanjujuće svjetove u kojima žive ikonični i originalni likovi Marvela. Pojačajte all-star mix 80-ih i spremite se za početak.

OD OTPADNIKA DO SUPER JUNAKA
Vi ste jedina stvar koja drži nepredvidive Čuvare na okupu, pa ćete se morati brzo poboljšati u ovoj stvari vodstva. S ovim nesvakidašnjim približavanjem obitelji na vašoj će strani biti suza i smijeha dok zajedno krećete u suzbijanje kozmosa. Što god čeka iza sljedećeg ugla, znate da će biti prava eksplozija.

Cosmic Deluxe Edition uključuje:
– Marvelovi čuvari galaksije
– SteelBook® kućište
-Oprema Sun-Lord-a za Star-Lord-a (rano otključavanje)
-City-Lord Outfit za Star-Lord (Rano otključavanje)
– Marvelovi čuvari galaksije: hitovi – originalni zvučni zapis videoigre (digitalno preuzimanje)
– Marvelovi čuvari galaksije:  Mini Artbook (tvrdi uvez)

Datum izlaska: 26.10.2021