Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Just Dance 2023 PS5 ( CIAB )

24,50

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Dobrodošli u novu eru plesa uz Just Dance® 2023 Edition! Sada s online multiplayerom, personalizacijom, 3D impresivnim svjetovima i novim pjesmama i modovima tijekom cijele godine*, možete doživjeti neprestanu plesnu zabavu tijekom cijele godine!

Online igra za više igrača: Igrajte Just Dance s kim god želite, gdje god se nalazili, s ovom potpuno novom značajkom! Pozovite do pet igrača za ples i saznajte tko ima najbolje pokrete.

Novo korisničko sučelje: Provedite više vremena plešući, a manje tražeći zahvaljujući novom, modernijem i intuitivnijem korisničkom sučelju. Sve je na jedan klik: popisi za reprodukciju, načini igre i pjesme!

Personalizirana iskustva: otključajte prilagođene sesije i pjesme prilagođene vašim preferencijama i navikama plesanja. Osim toga, Just Dance će pratiti vaš napredak i rezultate, tako da možete pokazati svoje plesne vještine! Just Dance 2023 vaša je plesna platforma na zahtjev!

*Dodatni sadržaj dostupan je postupno na ograničeno vrijeme tijekom 12 mjeseci nakon pokretanja igre. Potrebno je preuzimanje i brza internetska veza.

KORIŠTENJE S PLASTATIONOM: Samo kod za preuzimanje – Ovaj proizvod ne sadrži CD ili disk. Internetska veza, Ubisoft račun i Playstation™ Network račun potrebni su za iskorištavanje koda.