Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Hunt: Showdown – Bounty Hunter Edition PS4

27,99

Godina je 1895., a vi ste lovac sa zadatkom eliminirati divlja čudovišta iz noćne more koja su zahvatila Louisiana Bayou. Igrajte sami ili u timovima od dvoje ili troje, dok tražite tragove koji će vam pomoći da pratite svoju metu i natječete se protiv drugih lovaca koji traže istu nagradu.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

 • LOVITE ZAJEDNO. UMRI SAM.

Godina je 1895., a vi ste lovac sa zadatkom eliminirati divlja čudovišta iz noćne more koja su zahvatila Louisiana Bayou. Igrajte sami ili u timovima od dvoje ili troje, dok tražite tragove koji će vam pomoći da pratite svoju metu i natječete se protiv drugih lovaca koji traže istu nagradu. Ubijte i protjerajte svoju metu, prikupite nagradu, a zatim se pripremite za obračun; kada nagrada bude u vašim rukama, svaki drugi lovac na karti tražit će vašu nagradu. Ne pokazujte milosti dok se borite kroz mračni, nemilosrdni svijet s brutalnim oružjem nadahnutim razdobljem, dok napredujete, otključavate opremu i skupljate iskustvo i zlato za svoju krvnu lozu.

 • VELIKI RIZIK, VELIKA NAGRADA, NAPETO IGRANJE

Natjecateljsko igranje temeljeno na mečevima kombinira PvP i PvE elemente kako bi stvorilo jedinstveno napeto PvEvP iskustvo u kojem su vaš lik i vaša oprema uvijek na liniji. Uspijte i bit ćete bogato nagrađeni, ali zapamtite – jedna vas pogreška može stajati vašeg lovca – i sve opreme koju su nosili. Igrajte sami ili u timovima od dvoje ili troje s najviše 12 igrača na mapi
Koristite Dark Sight za prikupljanje tragova i praćenje svoje mete. Borite se protiv brutalnih stvorenja i smrtonosnih čudovišta – i ostalih lovaca koji se natječu za istu nagradu. Budite prvi koji će pronaći i uništiti metu i preuzeti svoju nagradu. Dođite do točke izvlačenja bez da vas ubiju oni koji žele ukrasti nagradu. Živi da umreš drugi dan

 • BRZI NAČIN IGRANJA

U ovom kraćem modu, solo igrači se natječu tko će biti posljednji Lovac. Igrajte solo u kraćem formatu meča protiv do 12 drugih solo igrača. Potražite opremu i budite prvi koji će pronaći i zatvoriti četiri pukotine u natjecanju za sve manji skup nagrada. Zatvorite posljednju pukotinu i upijajte svu njegovu energiju ili se natječite da eliminirate vodećeg lovca da ukradete njihovu nagradu. Preživite posljednje odbrojavanje kako biste dovršili misiju.

 • PROBE I NAČIN TRENINGA

Pripremite se za uzbuđenje lova u načinima igre Trials i Training. Oni pružaju čisto PvE iskustvo za usavršavanje vaših vještina i maksimiziranje vaših šansi da kući ponesete nagradu. Istražite bilo koju kartu bez pritiska Hunterove zasjede. Izoštri svoje vještine i vježbaj ubijanja. Ispunite probne ciljeve testirajući svoju brzinu, snagu i vještine snajperskog gađanja. Hodajte u cipelama ozloglašenih lovaca koji su došli prije vas.

 • POSEBNE ZNAČAJKE: NAPREDOVANJE & DARK SIGHT

Napredujte kroz redove putem svoje krvne loze, što vam omogućuje da podignete razinu svojih lovaca. Iako lovac može umrijeti, određeno iskustvo uvijek će se prenijeti na vašu krvnu lozu, što s vremenom otključava nova oružja i specijalizacije za vaše druge lovce. Dark Sight omogućuje lovcima da vide neviđeno tako što vam pomaže da pratite tragove sablasnim svjetlom i označavajući igrače koji nose nagradu.”

Bounty Hunter ed. sadrži šest kompletnih DLC paketa:

 • THE COMMITTED
 • THE BEAST HUNTER
 • BAYOU WRAITH
 • THROUGH THE BONE BRIAR
 • THE KID
 • COLD BLOODED