Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Hot Wheels Unleashed Challenge Accepted Edition PS4

59,59

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Čista trkačka zabava! Prikupite najluđe automobile na svijetu, pravite lude staze i sudjelujte u najuzbudljivijim utrkama!

GLAVNE ZNAČAJKE:

  • Vozite vaše automobile iz snova – čekaju vas najbolji, najbrži i najunikatniji kombiji i muscle automobili. U ovoj ćete igri na jednom mjestu pronaći najbolje staze iz Hot Wheels svijeta. Dokažite da ste najbolji i otključajte vrhunske modele i unikatne predmete. U uređivaču možete obojati automobile po svom ukusu
  • Pripremite predstavu za gledatelje – driftajte poput profesionalca i aktivirajte turbo da poleti kroz obruče i postavite rekord. Možete se natjecati s prijateljem lokalno na podijeljenom zaslonu ili se suočiti sa svijetom online.
  • Pokažite vašu kreativnost – u svoje vlastite staze možete ugraditi sve objekte na koje nailazite na postojećim rutama. Mogu se stvoriti potpuno lude staze jer možete rastezati i savijati pojedine dijelove, zatim dodavati ubrzivače, petlje, prepreke i ekskluzivne interaktivne elemente. Zatim podijelite svoje stvaranje sa svijetom.