Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Hogwarts Legacy Deluxe Edition PS4

68,88

Doživite Hogwarts 1800-ih. Vaš lik je student koji drži ključ drevne tajne koja prijeti raskomadati čarobnjački svijet. Otkrijte osjećaj života u Hogwartsu dok sklapate saveze, borite se s mračnim čarobnjacima i na kraju odlučujete o sudbini svijeta čarobnjaka. Vaše nasljeđe je ono što od njega napravite. Živi nenapisano.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Hogwarts Legacy je impresivan akcijski RPG otvorenog svijeta smješten u svijetu prvi put predstavljenom u knjigama o Harryju Potteru. Krenite na putovanje kroz poznate i nove lokacije dok istražujete i otkrivate fantastične zvijeri, prilagođavate svoj lik i izrađujete napitke, svladavate bacanje čarolija, nadograđujete talente i postanite čarobnjak kakav želite biti.

Istražite otvoreni svijet:
Čarobnjački svijet vas čeka. Slobodno lutajte Hogwartsom, Hogsmeadeom, Zabranjenom šumom i okolnim područjem Overland.

Budite vještica ili čarobnjak kakav želite biti:
Naučite čarolije, kuhajte napitke, uzgajajte biljke i njegujte čarobne zvijeri tijekom svog putovanja. Svrstajte se u svoju kuću, gradite odnose i svladajte vještine kako biste postali vještica ili čarobnjak kakvi želite biti.

Doživite novu avanturu čarobnjačkog svijeta:
Doživite čarobnjački svijet u neistraženoj eri kako biste otkrili skrivenu istinu iz njegove prošlosti. Borite se protiv trolova, mračnih čarobnjaka, goblina i drugih dok se suočavate s opasnim negativcem koji prijeti sudbini svijeta čarobnjaka.

The Hogwarts Legacy Deluxe Edition sadrži:

  • Thestral Mount
  • Dark Arts Battle Arena
  • Dark Arts Cosmetic Set