Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

GTA 5 Premium Online Edition PS4

26,41

Uđite u živote tri vrlo različita kriminalaca – Michaela, Franklina i Trevora, te riskirajte sve u nizu smjelih i opasnih pljački kako bi se financijski osigurali do kraja života.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Grand Theft Auto V Premium Edition uključuje cjelovito iskustvo GTA V priče, sve veći svijet Grand Theft Auto Online, te sve postojeće nadogradnje i sadržaje, uključujući The Doomsday Heist, Gunrunning, Smuggler’s Run, Bikers and i još mnogo toga. Također ćete dobiti Criminal Enterprise Starter Pack, najbrži način da novi igrači u GTA Online pokrenu svoje zločinačke imperije s najuzbudljivijim i najpopularnijim sadržajem, plus $1,000,000 bonusa koje možete potrošiti u GTA Online.
Grand Theft Auto V za PlayStation 4, Xbox One i PC je uz standardni pogled iz trećeg lica, dobio potpuno novi pogled iz prvog lica, dajući igračima priliku da istraže nevjerojatno detaljan svijet Los Santosa i okruga Blaine na posve nov način preko Story Mode-a i Grand Theft Auto Online-a. Istražite zadivljujući svijet Los Santosa i okruga Blaine u konačnom Grand Theft Auto V iskustvu koje sadrži niz tehničkih nadogradnji i poboljšanja za nove igrače, kao i one koji prelaze sa starijih konzola. Osim povećane udaljenosti iscrtavanja i veće rezolucije, igrači mogu očekivati ​​niz dodataka i poboljšanja, uključujući:

  • Nova oružja, vozila i aktivnosti
  • Dodatnu divljač
  • Gušći promet
  • Novi sustav vegetacije
  • Unaprijeđena oštećenja i vremenske efekte, te još mnogo toga
  • Grand Theft Auto Online

Grand Theft Auto V dolazi s Grand Theft Auto Online-om, dinamičnim i konstantno razvijajućim Grand Theft Auto svijetom, od sada sa online igrom do 30 igrača na PlayStationu 4. Sve postojeće gameplay nadogradnje i Rockstar kreirani sadržaj objavljen od izlaska Grand Theft Auto Online-a će također biti dostupni za PlayStation 4 s mnogo toga u dolasku.
Uzimajući temeljne koncepte open-world slobode, aktivnosti u okolini i gameplay baziran na misijama, te čineći ih na dostupnim igračima u nevjerojatno dinamičnom online svijetu, GTA Online omogućuje igračima slobodu da istražuju sami ili rade u suradnji s prijateljima kako bi izvršili misije. Stanovnici Los Santos-a se okupljaju kako bi sudjelovali u aktivnostima, raznim događajima ili kako bi se natjecali u tradicionalnim načina igre s cijelom zajednicom, sve sa osobnošću i rafiniranom mehanikom Grand Theft Auto V.
GTA Online započinjete sa stvaranjem i razvijanjem jedinstvenog lik iz temelja, te može ulagati u svog potencijalnog zločinca prilagodbom izgled, poboljšanjem njegove statistike, posjedovanjem prilagođenih vozila, kupovinom osobne imovine, te sudjelovanjem u poslovima, misijama i aktivnosti koje kontinuirano otvaraju nove mogućnosti da se uzdižete kroz kriminalne redove.

Grand Theft Auto Online će kontinuirano širiti i razvijati tijekom vremena s konstantnim priljevom novih sadržaja, stvarajući prvi trajni i dinamični GTA svijet.

Ekskluzivan sadržaj za igrače povratnike

Pregršt novih, ekskluzivnih sadržaja čeka igrače koji se “vraćaju” sa PlayStation 3 te Xbox 360 verzija igre, uključujući rijetke verzije klasičnih vozila za sakupljanje iz cijelog Grand Theft Auto serijala poput “Dukes”, “Dodo Seaplane” te brži i lakši za upravljanje cepelin; nove aktivnosti, uključujući fotografiranje biljnog i životinjskog svijet, novih izazovi u streljanama, nova oružja i još mnogo toga.

Grand Theft Auto Online transfer likova

Trebat će vam Rockstar Games Social Club korisnički račun povezan s korisničkim računom konzole koji se koristio za igranje GTA Online.
Pri ulasku GTA online, bit će vam dana mogućnost za prijenos prethodnog GTA Online lika i podaci napretka. Nakon što ste odlučili za prijenos prethodnog lika i podatka napredovanja, prenosivi in-game novac, RP i Rang svih vaših prethodnih likova će biti prikazani. To su likovi koji će vam biti prenešeni na PlayStation 4 ili Xbox One. Nakon dovršetka prijenosa, od vas će biti zatraženo da odaberete lik i uđete u GTA Online.
I dalje ćete biti u mogućnosti igrati sa svojim postojećim likovima sa PlayStationa 3 i/ili Xboxa 360, no svaki napredak koji je napravljen sa verzijama likova na tim sustavima nakon prijenosa će ostati samo na tim sustavima. Postojeći PlayStation 4 ili Xbox One GTA Online likovi i napredovanje će biti zamijenjen sa prethodnim likovima i podacima napredovanja tijekom prijenosa, osim postojećeg in-game novca, koji će biti pribrojen prenesenom stanju. Sav zarađeni in-game novac će se prenijeti. Kupljeni in-game novac koji se još nije potrošio se može samo prenijeti unutar obitelji konzola obitelji (npr. sa PS3 na PS4).