Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Ghost Song PS4

22,99

Nisi sam. Na pustom mjesecu Lorianu, dugo uspavani Deadsuit se budi iz sna – naoružan i spreman za borbu, sjećanja bez svrhe. Ali nešto novo se diže… Krenite ispod površine u potrazi za odgovorima u Pjesmi duhova, atmosferskoj 2D avanturi samootkrivanja, drevnih misterija i kozmičkog terora. Istražite vijugave špilje osvijetljene samo bioluminescentnom florom, borite se s čudnim i moćnim stvorenjima i steknite nove sposobnosti koje će vam pomoći da otkrijete davno zakopane tajne ovog vanzemaljskog svijeta. Spustite se duboko u tamu – tek tada ćete saznati (ili je zapamtiti?) istinu.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Značajke:
• Otkrijte što se nalazi ispod: Istražite krivudave vanzemaljske tunele i davno napuštene laboratorije prostranog, prekrasno ilustriranog 2D svijeta nadahnutog Metroidvanijom, ispunjenog tajnim odajama i proganjajućom poviješću.
• Ojačajte i napredujte: nabavite moćna oružja i nove sposobnosti koje mijenjaju igru u dubinama, otključavajući pristup novim slojevima Mjeseca i dodatnim skrivenim područjima.
• Suočite se s izazovnim neprijateljima: borite se protiv gljivičnih vanzemaljaca i metalnih ljuski Loriana s odzivom i preciznošću. Povećajte svoju snagu i prilagodite svoje odijelo i blaster s arsenalom modula.
• Pusti i razbij: Ovladajte prepoznatljivim ritmom glavne borbe Deadsuita. Tucite neprijatelje svojim brzim blasterom, stvarajući toplinu bačve koja osnažuje vaše napade u gužvi.
• Niste sami: niste jedini entitet zarobljen na ovom nepoznatom mjestu. Susretnite se s likovima s glasovima i otkrijte njihove vlastite priče o preživljavanju, hrabrosti, napuštanju i iskupljenju