Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

FOBIA – St. Dinfna Hotel Ps4

22,49

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Smjestite se u hotel St Dinfna.

Treze Trilhas dom je hotela St. Dinfina, dekadentnog mjesta koje je predmet brojnih glasina, uključujući misteriozne nestanke i paranormalne aktivnosti. U nadi da će otkriti priču, novinar amater Roberto Leite Lopes putuje u Santa Catarinu slijedeći dojavu svoje prijateljice Stephanie.

Njegove istraživačke vještine bit će potrebne ne samo za otkrivanje istine, već i za preživljavanje kada se stvarnost okrene naglavačke njegovim otkrićem kamere koja otkriva različite vremenske crte, fanatični kult, eksperimente s ljudima i ukazanja koja lutaju hodnicima. Riješite zagonetke i tražite bilo što kako biste zaustavili njihov lov dok se prošlost, sadašnjost i budućnost sudaraju.

Ključne značajke:

  • Istražite veliki hotel – Unreal Engine donosi zastrašujuće realistične vizualne prikaze u ovo iskustvo strave u prvom licu.
  • Preživite užase – tražite zalihe dok bježite, skrivate se ili se borite s čudovištima koja vrebaju hodnicima.
  • Razotkrijte misterij – svjetovi se sudaraju u zaokretnoj priči punoj zagonetki i zavjera
  • Gledajte u prošlost i budućnost – komunicirajte s različitim vremenskim crtama pomoću zagonetne kamere koja povezuje paralelne stvarnosti kako biste otkrili mnoge tajne skrivene u zidovima hotela.