Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Fate Samurai Remnant PS4

61,90

“Tvoja će želja nestati…” Rat Svetog grala počinje u Edo Japanu. Diže se zavjesa nad novom Fateom, koju predstavljaju TYPE-MOON i KOEI TECMO GAMES.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Četvrta godina Keian ere, Edo razdoblje. Prošlo je nekoliko desetljeća od kraja jedne burne, krvlju natopljene ere. Ljudi su uživali u miru i tišini. Ali, bitka između sedam parova Gospodara i Slugu samo što nije počela, dok se “Ritual rastućeg mjeseca” odvija u sjeni. Miyamoto Iori, mladić iz Asakuse, nađe se uhvaćen u nasilju Rata Svetog Grala.

 

Potpuno nova Fate smještena u Edo, sredinom 17. stoljeća u Japanu

U Ritualu rastućeg mjeseca, sedam parova Gospodara i Slugu, povijesnih herojskih duhova koji posjeduju neodoljivu moć, bore se za svemoćnog ispunjavatelja želja — Posudu rastućeg mjeseca. Samo jedan par može izaći kao pobjednik iz Rituala. Pridružite se žestokoj borbi u Edu iz perspektive Miyamota Iorija, ronina, i njegovog sluge Sabre koji se iznenada pojavio pred njim.

 

Akcijski RPG u kojem možete istraživati gradove Edo

Osjetite užurbanu atmosferu Eda gdje se mogu vidjeti tradicionalne kuće, samurajske rezidencije i bordeli. Napredujte kroz priču usredotočenu na Ritual rastućeg mjeseca, upoznajte razne likove, istražite različite gradove i suočite se s raznim zadacima.

 

Gospodar i sluga bore se kao jedan

Prebacujte se između gospodara i sluge kako biste se borili protiv neprijateljskih slugu i divovskih čudovišta. Oslobodite Link Strikes i Affinity Techniques kako biste preokrenuli tijek bitke i preživjeli Ritual.