Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Exoprimal PS4

49,70

Obucite se, Exofighters! Oluja dinosaura je na horizontu u Exoprimal™. Horde najsvirepijih zvijeri u povijesti misteriozno se pojavljuju diljem svijeta, a vaša su vrhunska borbena odijela jedina stvar koja im stoji na putu.

Ova vjekovna bitka odvija se u glavnom modu igre, Dino Survival, gdje se dva tima pilota Exosuita utrkuju kako bi ispunili ciljeve dok odbijaju rojeve drevnih stvorenja. U Exoprimalu je svaki meč drugačiji od prethodnog. U nekim se scenarijima suparničke ekipe suprotstavljaju u izravnim sukobima. U drugim slučajevima, protivnici moraju stvarati teška savezništva kako bi preživjeli susrete sa strašnim neprijateljima poput zastrašujućeg i nezemaljskog Neo T. Rexa.

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

OSOBINE

  • Co-op s konkurentskom prednošću – Dino Survival je pionir novog 5v5 timskog online iskustva za više igrača.
  • Utrkujte se kako biste završili dinamičnu mješavinu misija brže od svojih protivnika.
  • Pripremite se srušiti divljeg triceratopsa u jednom trenutku prije nego što u sljedećem obranite oborenu letjelicu od tisuća grabljivica.
  • Mečevi doživljavaju vrhunac u izravnim sukobima između momčadi – ili čak možete vidjeti kako suparnici udružuju snage kako bi porazili zajedničkog neprijatelja. Samo će se najjače i najoštrije posade Exofightera prilagoditi brzinom munje i preživjeti.
  • Napredna oružarna – Exoprimal sadrži arsenal egzo odijela za nošenje u borbi. Svako odijelo ima svoju posebnost, a Exofighteri ih mogu mijenjati u hodu kako bi se prilagodili svakoj situaciji.
  • Probijajte se kroz dinosaure pomoću modela Assault, liječite suigrače i poboljšajte njihove sposobnosti vrstama podrške ili zaštitite saveznike od ozljeda pomoću tenkova. Exosuits također mogu opremiti niz opreme kako bi nadogradili svoje postojeće prednosti ili nadoknadili svoje slabosti. Dostupna je i dodatna kozmetika za prilagođavanje vaših Exosuits, impresioniranje vaših prijatelja i zastrašivanje vaših neprijatelja.
  • Prijetnja iz mezozoika – borite se za preživljavanje protiv rojeva nebrojenih velociraptora, pteranodona i zvjerinjaka drugih pretpovijesnih zvijeri, uključujući impozantne divove poput glomaznog karnotaurusa i ankilosaurusa u željeznoj oklopi. I pripazite na neosaure iskrivljene u prostor-vremenu koji se upuštaju u bitku sa svojim mutantskim moćima!
  • Futuristička vjernost – Pokreće ga RE Engine, Exoprimal oslobađa dosad neviđen broj neprijatelja na ekranu koje treba ubiti visokotehnološkim strojevima, istovremeno pružajući fotorealistične slike koje oduzimaju dah. Capcomov vlastiti motor pokretao je vrlo hvaljene naslove kao što su Resident Evil Village, Monster Hunter Rise i Devil May Cry 5.

Razotkrijte misterij – Godine 2040. dinosauri su se neobjašnjivo počeli ponovno pojavljivati diljem svijeta i prijetiti opstanku čovječanstva. Tri godine kasnije, neobičan vrtlog uzrokuje da se zrakoplov koji nosi skupinu Exofightera sruši na neobičan otok gdje ih zlokobna umjetna inteligencija tjera da se bore za vlastite živote. Otključajte nove sekvence priča igrajući Dino Survival kako biste sastavili pustolovinu i otkrili misterij iza izbijanja dinosaura.