Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Empire of Sin – Day One edition PS4

26,41

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Empire of Sin nova je strateška igra koju su vam donijeli Romero Games i Paradox Interactive koja vas stavlja u srce nemilosrdnog kriminalnog podzemlja Chicaga iz razdoblja prohibicije 1920-ih. Uvucite se u cipele jednog od četrnaest stvarnih i povijesno nadahnutih mafijaških šefova poput Al Caponea, Stephanie St. Clair ili Goldie Garneau i okupite različite likove, izgradite i upravljajte svojim zločinačkim carstvom i branite svoj teritorij od suparničkih bandi . Na vama je da prevarite, šarmirate i zastrašite svoj put do vrha i učinite sve što je potrebno da biste tamo ostali.

Roleplay: Odaberite jednog od četrnaest jedinstvenih šefova koji se temelje na izmišljenim i stvarnim gangsterima, a zatim krenite graditi i upravljati svojim kriminalnim carstvom u zloglasnoj čikaškoj eri prohibicije.

Empire Management: Izgradite svoje Carstvo grijeha i vodite ekonomiju podzemlja Chicaga poslovno pametno, brutalno ili širom grada. Strateški upravljajte svojim objektima kao što su lanci opskrbe, kasina i još mnogo toga.

Strategija na poteze: Okupite svoju bandu i pripremite ju za borbu da biste obranili i proširili svoj teritorij – ili pošaljite poruku protivničkim bandama.