Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Elex II Ps4

35,99

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

ELEX II nastavak je ELEX-a, vintage iskustva igranja uloga otvorenog svijeta od nagrađivanih kreatora Gothic and Risen serijala, Piranha Bytes. ELEX II se vraća u postapokaliptični znanstvenofantastični svijet Magalana – s masivnim okruženjima koja se mogu istraživati ​​s nenadmašnom slobodom putem jetpacka, moći ćete se kretati kroz epsku priču kako god želite.

Nekoliko godina nakon što je Jax pobijedio Hibrida, nova prijetnja stiže s neba, oslobađajući opasne moći mračnog Elexa i ugrožavajući sav život na planetu. Kako bi obranio mir na Magalanu i sigurnost svoje obitelji, Jax mora krenuti u misiju uvjeriti frakcije da se ujedine protiv osvajača i pronaći vlastitog sina Dexa, koji se od njega razdvojio…

Uronite u ogroman, ručno izrađen, potpuno jedinstven svijet s više frakcija i raznolikim okruženjima smještenim u postapokaliptični znanstveno-fantastični svemir. Istražite planet Magalan s neviđenom slobodom, koristeći svoj pouzdani jetpack za prelazak preko karte, pa čak i let!

U interakciji sa svijetom u kojem živite, punim jedinstvenih NPC-ova, koji će se sjećati što ste učinili i reagirati u skladu s tim, pridružit će se ili napustiti vašu grupu ovisno o tome kako se ponašate i možete li biti ubijeni, što će utjecati na priču.

Uključite se u fluidnu borbu iz blizine i daljine sa znatno poboljšanim sustavom upravljanja.

Doživite priču u kojoj vaši postupci imaju posljedice, uranjajući vas u svijet moralnih odluka.