Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Dolmen – Day One Edition Ps4

22,99

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Dolmen je zastrašujući novi akcijski RPG koji kombinira futuristički Sci-Fi i kozmičke horor elemente. Hoće li vaša vremenska crta biti izbrisana ili ćete pobijediti svoje neprijatelje da preživite i ispunite svoju misiju? Dolmen baca igrače u neprijateljski izvanzemaljski svijet poznat kao Revion Prime. Vaš posao? Vratite uzorke kristala s posebno jedinstvenim svojstvima; takozvani “Dolmen”. Ovi kristali su sposobni omogućiti interakciju između stvarnosti, revolucionirati istraživanje svemira i zauvijek promijeniti poznati svijet.

Dolmen: Day One Edition uključuje Armor set koji će pomoći igračima u ranim fazama igre.

DINAMIČKA BORBA
U Dolmenu ćete sa svakom bitkom postajati sve jači! Doživite bogat borbeni sustav s raznim oružjem i pokretima koji su vam na raspolaganju. Prebacite se između bliske i borbe na daljinu kako biste svladali najizazovnije neprijatelje koje Revion Prime može ponuditi.

ENERGETSKI NAČIN RADA
Upravljanje energijom ključno je za pobjedu u Dolmenu. Energija se ne koristi samo za dalekometno oružje, već i za aktiviranje “Energy Mode”. “Energy Mode” prožima vaše oružje u bližoj borbi s elementarnim statusnim efektima, dopuštajući vam da u potpunosti iskoristite prednosti neprijateljskih slabosti.

OTKRIJTE MISTERIOZNI PLANET
Razoren, mračno lijep svijet čeka da bude istražen. Hoćete li pronaći sve tajne koje Revion Prime nudi? Ili će vas ovaj okrutni svijet gurnuti na rub smrti?

IZAZOV ČEKA
Preživjeti je posljednja stvar koju ovaj svijet želi da učinite. Hoćete li vidjeti svoju vremensku liniju izbrisanu ili ćete prevladati izazov koji vas čeka?

SUSRET JEZIVIH BOSSEVA
Revion Prime nudi mnoštvo jezivih čudovišta koje će staviti vaše vještine na kušnju.

Dolmen: Day One Edition uključuje Armor set koji će pomoći igračima u ranim fazama igre.