Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Crysis Remastered Trilogy PS4

34,38 (259,04 kn)

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Crysis Remastered Trilogy donosi tri poznate pucačine iz prvog lica u novom grafičkom ruhu, prikladnom za moderne igraće sustave. Igrač će sa sjevernokorejskih otoka skočiti u New York, gdje će spasiti čovječanstvo od smrtonosnog virusa, a u finalu hita otkriti istinu o C.E.L.L. -u.

Crysis Remastered:

Jednostavna misija spašavanja pretvara se u pravi rat jer sjevernokorejski arhipelag napadaju neprijatelji iz svemira. Igrate kao Nomad super-vojnik, opremljen moćnim nano-odijelom, sposobnim za nadljudsku brzinu, snagu, zaštitu i prikrivanje. Sa širokim arsenalom modularnog oružja i prilagodbom taktike i opreme, dominirat ćete neprijateljima u divovskom open worldu.

Remastered Crysis 2:

Osvajači iz svemira vraćaju se u svijet opustošen vremenskim nepogodama, uništavaju New York i pokreću posljednji napad na čovječanstvo. Samo ste vi opremljeni tehnologijom koja omogućuje otpor. Vaše nadograđeno nano-odijelo 2.0 pruža niz posebnih ovlasti za obranu vašeg životnog ciklusa.

Remastered Crysis 3:

New York se prelio u ogromnu urbanu džunglu ispod goleme nano kupole. Prophet se mora probiti kroz sedam jedinstvenih područja i upotrijebiti vrhunsku tehnologiju u nano -odjelu kako bi se suprotstavio ljudskim i stranim neprijateljima – bilo silom, bilo stealthom. Također je opremljen smrtonosnim lukom.