Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Akcija!

Chorus Ps4

27,99

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Preuzmite kontrolu nad Narom, nekoć moćnom ratnicom, a sada bjegunkom koja pokušava uništiti mračni kult. Isti onaj koji ga je stvorio. Otključajte razorno oružje i nadnaravne sposobnosti u ovoj sljedećoj generaciji svemirske ratne igre. Sa svojim samosvjesnim bojnim brodom istražit ćete drevne hramove, boriti se u prostoru bez gravitacije i doseći izvan stvarnosti koje smo svjesni kada smo budni.

Put spasa: vodi vrhunskog pilota Naro s mračnom prošlošću i njezinim bojnim brodom preko galaksije i izvan granica stvarnosti. Nara i brod bore se da ujedine pobunjenike protiv mračnog kulta i njegovog vođe.

Beyond the Gap: Uđite u novi, mračni svemir bez sukoba i misterija. Istražite epske lokacije kao što su ogromne svemirske stanice i čudni planeti s postojanjem izvan našeg. Sudjelujte u uzbudljivim svemirskim bitkama na otvorenom i u kristalnim tunelima. Igra shvaća akciju jednako ozbiljno kao epski spektakl svemirskih bitaka.

Jedan pilot, jedan brod, jedno živo oružje: skupit ćete moćno, jedinstveno oružje i borbene nadogradnje, te ovladati jedrilicom broda i smrtonosnim mentalnim sposobnostima, uključujući nadosjetnu svjesnost, teleportaciju i telekinezu. Uz sve to pobijedit ćete prave horde neprijatelja i uništiti titanske bojne brodove. Povezujući moć, postat ćete vrhunsko živo oružje.

Sadržaj izdanja prvog dana:  – posebno odijelo Elder Armor Skin

– skin za oružja.