Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Chernobylite Ps4

30,39

1 na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Chernobylite je znanstveno-fantastično RPG horor preživljavanje, smještena u hiperrealističnu, 3D skeniranu pustoš Černobilske zone. Preuzet ćete ulogu Igora, fizičara i bivšeg zaposlenika elektrane Černobil, koji se vraća u Pripyat kako bi istražio misteriozni nestanak njegove zaručnice, prije 30 godina. Natječite se s neprijateljskom vojnom prisutnošću i ostalim uhodama, suočite se s natprirodnim stvorenjima, kao i surovim i nemilosrdnim okruženjem u svojoj potrazi za otkrivanjem istine. Pripremite se za uzbudljivu avanturu preživljavanja, zavjere, užasa, ljubavi i opsesije. Hoćete li preživjeti svoje strahove?

Glavne značajke:

Šuljanje, preživljavanje i borba – Opstanak u zoni nije lak, a svaki dan donosi nove izazove jer vaši drugovi umiru i zalihe se smanjuju. Izbjegavajte otkrivanje krađom ili se uključite u otvorenu oružanu borbu. Opasnost vreba iza svakog ugla.

Izgradnja baze i izrada – Izgradite bazu od koje ćete planirati svoje svakodnevne operacije i izlete. Koristite radne stanice za izradu naprava, zamki i oružja ili prilagodite postojeću opremu svojim potrebama.

Upravljanje resursima i timovima – pratitelji su ključni za vaše preživljavanje i rješenje vašeg putovanja. Svaki dan zahtijeva pažljivo planiranje i dodjeljivanje resursa i zadataka vašim drugovima.

Nelinearno pripovijedanje i strategija – nijedan playthrough nije isti. Izbori i priča su u vašim rukama. Pametno odaberite hoćete li vjerovati svojim drugovima ili ne, koristiti resurse za preživljavanje ili istraživanje i suočavati se s sukobima ili ih izbjegavati. Budućnost je na vama.

Datum izlaska: 01.10.2021