Akcija!

Call of Duty: Vanguard Ps4

489,00kn (64,90 €)

1 na zalihi

Opis

Svijet je godinama izdržao najveći i najsmrtonosniji rat ikad viđen, ali plima u Drugom svjetskom ratu konačno se mijenja. Nekoliko odabranih mora završiti posao i zauvijek promijeniti ratni krajolik. Hvaljena franšiza Call of Duty® vraća se s Call of Duty®: Vanguard, u kojoj će igrači doživjeti globalnu borbu očima heroja Drugog svjetskog rata i sudbonosnih događaja koji su ih okupili. Razvijen od strane Sledgehammer Games, Vanguard je duboko angažirana priča koja prikazuje odabranu skupinu vojnika iz različitih zemalja i podrijetla koji se zajedno dižu u susret najvećoj svjetskoj prijetnji, mijenjaju ratna bogatstva i postavljaju stol za ono što danas poznajemo kao borbe specijalnih snaga.

Ovo je njihova priča. Ovo je Call of Duty: Vanguard.

Izvanrednim putovanjem ovih čeličnih vojnika igrači će doživjeti utjecajne bitke Drugoga svjetskog rata dok se bore za pobjedu na više ratnih kazališta – istočnom i zapadnom frontu Europe, Pacifiku i sjevernoj Africi. Bilo da se radi o zračnim borbama na otocima Midway, obrani Staljingrada s snajperskom preciznošću, zrakoplovu nad Francuskom ili miniranju kroz napredujuće snage u Sjevernoj Africi, kampanja Call of Duty: Vanguard uronit će igrače u duboko angažirano i zanosno narativno iskustvo s borbom na nenadmašnoj globalnoj razini, a ujedno priča i potresne priče onih koji su preokrenuli tok rata i zauvijek promijenili povijest.

Uz kampanju, nemilosrdna nedaća globalnog ratovanja gura akciju još više naprijed u epskom paketu sadržaja, uključujući uzbudljive načine igre za više igrača i suradnju. Igrači će postati avangarda promjenjivog lica rata kada ostave svoj pečat u potpisu Call of Duty -a koji se temelji na pucnjavi i iskustvu za više igrača. Igrači će također moći dokazati svoju hrabrost dok pokušavaju preživjeti nemilosrdnu navalu nemrtvih u zastrašujućem novom iskustvu zombija, koje je razvio Treyarch Studios.

Call of Duty: Vanguard će također predstaviti novi i bez premca Call of Duty®: Warzone ™ integracije nakon lansiranja, a uz cross-play, cross-progression, cross-generation play, uz masivni kalendar besplatnih post-launch programa sadržaj koji dodaje nove karte za više igrača, načine rada, sezonske događaje, proslave u zajednici i drugo.

Povijest se pisala na tim frontovima. Ovom taktikom je pobijeđeno. Sačuvali su ga ti heroji. Vrijeme je da doživite strahote i trijumfe kroz njihove oči i da se pridignete najvećem izazovu koji je svijet ikada upoznao. Vrijeme je za uzdizanje na svakom planu.