Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Call of Duty: Vanguard PS4

64,90

Ovo je njihova priča. Ovo je Call of Duty: Vanguard.

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Svijet je godinama izdržao najveći i najsmrtonosniji rat ikad viđen, ali plima u Drugom svjetskom ratu konačno se mijenja. Nekoliko odabranih mora završiti posao i zauvijek promijeniti ratni krajolik. Hvaljena franšiza Call of Duty® vraća se s Call of Duty®: Vanguard, u kojoj će igrači doživjeti globalnu borbu očima heroja Drugog svjetskog rata i sudbonosnih događaja koji su ih okupili. Razvijen od strane Sledgehammer Games, Vanguard je duboko angažirana priča koja prikazuje odabranu skupinu vojnika iz različitih zemalja i podrijetla koji se zajedno dižu u susret najvećoj svjetskoj prijetnji, mijenjaju ratna bogatstva i postavljaju stol za ono što danas poznajemo kao borbe specijalnih snaga.

Izvanrednim putovanjem ovih čeličnih vojnika igrači će doživjeti utjecajne bitke Drugoga svjetskog rata dok se bore za pobjedu na više ratnih kazališta – istočnom i zapadnom frontu Europe, Pacifiku i sjevernoj Africi. Bilo da se radi o zračnim borbama na otocima Midway, obrani Staljingrada s snajperskom preciznošću, zrakoplovu nad Francuskom ili miniranju kroz napredujuće snage u Sjevernoj Africi, kampanja Call of Duty: Vanguard uronit će igrače u duboko angažirano i zanosno narativno iskustvo s borbom na nenadmašnoj globalnoj razini, a ujedno priča i potresne priče onih koji su preokrenuli tok rata i zauvijek promijenili povijest.

Uz kampanju, nemilosrdna nedaća globalnog ratovanja gura akciju još više naprijed u epskom paketu sadržaja, uključujući uzbudljive načine igre za više igrača i suradnju. Igrači će postati avangarda promjenjivog lica rata kada ostave svoj pečat u potpisu Call of Duty -a koji se temelji na pucnjavi i iskustvu za više igrača. Igrači će također moći dokazati svoju hrabrost dok pokušavaju preživjeti nemilosrdnu navalu nemrtvih u zastrašujućem novom iskustvu zombija, koje je razvio Treyarch Studios.

Call of Duty: Vanguard će također predstaviti novi i bez premca Call of Duty®: Warzone ™ integracije nakon lansiranja, a uz cross-play, cross-progression, cross-generation play, uz masivni kalendar besplatnih post-launch programa sadržaj koji dodaje nove karte za više igrača, načine rada, sezonske događaje, proslave u zajednici i drugo.

Povijest se pisala na tim frontovima. Ovom taktikom je pobijeđeno. Sačuvali su ga ti heroji. Vrijeme je da doživite strahote i trijumfe kroz njihove oči i da se pridignete najvećem izazovu koji je svijet ikada upoznao. Vrijeme je za uzdizanje na svakom planu.