Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream PS4

50,30 (378,99 kn)

Tajanstvena priča o tajanstvenom snu…

Nema na zalihi

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

 

Ovo je priča o jednoj od avantura Sophie the Alchemist nakon što je napustila svoj rodni grad Kirchen Bell. Usredotočen je na Sophienu potragu za Plachtom nakon što su razdvojeni u svijetu snova Erdea Wiegea i novih prijatelja koje tamo upoznaju.

Glavne značajke:
– Razvijene bešavne bitke na potezu
Ova igra uključuje nove bitke s okretanjem s više karika koje uključuju šest članova stranke podijeljenih u dva tima i počinju neprimjetno kada igrači naiđu na neprijatelje tijekom istraživanja. Iskustvo borbe obogaćeno je mnoštvom specijalnih efekata i akcija, uključujući posebne Dual Trigger vještine koje uključuju dva člana tima koji napadaju unisono.

Dvije vrste sinteze temeljene na panelu
Ova igra ima pristupačan sustav sinteze poput slagalice gdje stavljate sastojke na ploču kako biste stvorili nove predmete. Igrači mogu odabrati korištenje ili standardne ili ograničene ploče, što će povećati i razinu težine i nagrade.

– Manipulirajte vremenom kako biste otvorili nove putove
Iako svaka regija Erde Wiege ima fiksno vrijeme, moći ćete to promijeniti uz pomoć posebnih alata. Promjena vremena omogućit će vam ne samo promjenu krajolika prilikom posjeta istom području već i pristup novim, ranije nedostupnim mjestima. Možda će vrijeme utjecati čak i na materijale koje možete prikupiti?