Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Arkanoid: Eternal Battle PS4

37,03

Arkanoid – Vječna bitka, razvijen od strane talentiranog francuskog studija Pastagames. Povratak legendarne igre razbijanja blokova prestižne japanske tvrtke za videoigre Taito.

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Arkanoid je jedna od najpristupačnijih, ako ne i najpristupačnija igra u povijesti. Koncept ostaje jednostavan, ali igrači će se suočavati s progresivnim povećanjem težine iz razine u razinu.

Igrači će otkriti ili se ponovno upoznati s simboličnom igrom razbijanja blokova u potpuno moderniziranoj verziji. Klasični elementi iz franšize sigurno će se vratiti, s potpuno novim izgledom, novim pravilima, kao i novim efektima, bonusima i značajkama! Zajamčeno će iznenaditi igrače veterane!

Glavna nova značajka i način ove igre je Battle Royale način, koji dovodi iskustvo arkade na potpuno novu razinu. Po prvi put ikada, igrači će se moći natjecati jedni protiv drugih, nudeći online iskustvo, do 25 igrača.

Igra će biti pokrenuta istovremeno na svim konzolama, uključujući PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox konzole, Nintendo Switch i PC.