Dragi kupci, na kolektivnom smo godišnjem od 20.06. do 26.06.
Sve narudžbe i prednarudžbe napravljene prije godišnjeg odmora će biti obrađene i poslane.
Ostale narudžbe će biti obrađene i poslane nakon godišnjeg odmora.

Hvala na razumijevanju.
Vaš Zero GAMING

Tipkovnica Redragon Dark Avenger K568 RGB

41,01

NA UPIT

Besplatna dostava za narudžbe iznad 55€

Opis

Mehanička tipkovnica je lagana, ali čvrsta i izdržljiva. RGB LED rasvjeta može se podesiti prema svjetlini i stilu u 19 različitih načina rada. Mehanički prekidači dizajnirani su za dugi vijek trajanja, s većom izdržljivošću i odazivom, te zvučnim zvukom klika i povratnom informacijom.
Svakom tipkom upravlja neovisni prekidač koji omogućuje da više tipki istovremeno radi bez sukoba, omogućujući vam da točno reagirate velikom brzinom i doživite novu razinu igranja i tipkanja.

Ergonomski, izdržljiv i vodootporan dizajn: Ova tipkovnica je izrađena od visokokvalitetnog ABS materijala, s mat površinom, izdržljiva je i dovoljno robusna da je zaštiti od ogrebotina. Poklopci tipki su konkavni kako bi odgovarali prirodnoj zakrivljenosti vaših prstiju, što dovodi do ugodnijeg osjećaja svaki put kada pritisnete tipku.

9 LED načina rada: RGB LED osvjetljenje je podesivo s 9 načina osvjetljenja. Također možete podesiti njihovu svjetlinu pomoću tipki FN + “↑” i “↓”.

Specifikacije:

  • Tipke mogu izdržati 50 milijuna pritisaka
  • Izrađen je od metalnog materijala, mat površine, dovoljno je čvrst i izdržljiv da ga zaštiti od ogrebotina, udaraca i korozije.
  • Alat za uklanjanje poklopaca tipki s prekidača: Ovaj alat vam omogućuje jednostavno uklanjanje poklopaca tipki kada želite očistiti tipkovnicu.
  • Podržava Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS X, Windows XP, Windows VISTA, itd.
  • 87 standardnih tipki
  • 9 modela pozadinskog osvjetljenja
  • 12 multimedijskih tipki
  • Tijekom igranja možete onemogućiti tipke WIN
  • laserski gravirani tipke
  • USB priključak: pozlaćeni USB 2.0 priključak

REDRAGON PRODUŽENJE NA  3 GODINE GARANCIJE – IZDRŽLJIVOST ZMAJA

Brend Redragon impresionira mnoge igrače, ne samo svojim dizajnom, cijenom i popularnošću, već i kvalitetom. Uz trogodišnje produljeno jamstvo pod nazivom Dragon Endurance, dobivate još više bezbrižne upotrebe!

KAKO PRODUŽITI JAMSTVO

U roku od 30 dana od kupnje, kupac mora registrirati proizvod na web stranici. Nakon uspješnog završetka registracije, proizvod dobiva dodatno 2 godine jamstva na opće jamstvo proizvoda. To znači ukupno 3 godine jamstva, koje vrijedi od datuma kupnje proizvoda.